pondělí 2. prosince 2019

Tatramat mini 246

TATRAMAT 2MINI - Prací programy. Dostal jsem tuto pračku od kamaráda. Ahoj všem co mate návod na tuto pračku. Daruji tuto pračku za odvoz. Je staršího data, ale stále funkční.

Tatramat mini 2- FUNKĆNÍ. V Hodrusi-Hamroch predam zach. Chyba jej jedno koliesko, preto je polozena na tvrdej gumenej uzkej podlozke, na ktorej sa pri. Predám používanú automatickú bubnovú práčku mini 2vo veľmi dobrom stave. Max náplň bielizne kg, počet. Załadunek to wszytskie ubrania mojej siostry podchodzące pod temperaturę stopni, do tego kilka.


A ještě jeden dotaz - pračka neodstřeďuje.

Motor se točí, ale pomalu a má trochu jiný zvuk než normálně. Madlo rukojeť dveří pro řadu modelů praček BEKO - Pozor, v nabídce máme více typů madel - nutno porovnat tvar Vašeho madla dle obrázku. Pračky - Náhradní díly - HQ elektro. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Witam jestem nowym uzytkownikiem forum. Kruzok termostatu T24 246V. Prodám nový programátor k pračce tatramat miniT2a T248.


Inzerce zdarma, bazar, inzeráty. Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. Těch motorů existuje více, nejlepší v tomto případě je sehnat schéma pračky a tam vyčíst jak to u konkrétního typu bylo zapojené.


Zobrazit telefon: Lhenice, okres. Váš prodejce: jméno - APM SERVIS telefon - 603. Koupím na chatu funkční aut. Hledání: navod tatramat mini 2v naší databázi zdarma.

Klikněte pro přechod na zobrazení navod tatramat mini 2výsledku hledání. Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie k. Plne funkčná,šikovná malá práčka,vhodná na chalupu alebo pre študenta. Tady může být tvůj inzerát. Prodávej lidem ve svém okolí, je to rychlé a snadné.


Za odvoz daruji tuto pračku, pračka je funkční, chodné i na díly. Prodám funční programátor k pračce tatramat miniT2a T24 se 200kč,dobírka nebo osobní odběr. Vaše cena s DPH: 2,Kč. TĚLESO ČERPADLA ROMO MINI, do pračky, pračka. Ten mely stare tatramat mini 246.


Duvod je ten, ze vyrobci pracich prasku tvrdi, ze kazda soucast praciho prasku se rozpousti pri urcite teplote. Vnitřek pračky je v perfektní stavu,pouze vnější čelo plechování je porezlé nutno natřít. Programátor tatramat mini T2a T248.


Hledaný dotaz: 2pracka tatramat. Přeji krásný den, strýc je kutil všeho druhu a našel starou tatramatku 2mini a rozhodl se, že v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky