úterý 12. května 2020

Viadrus u22 emisní třída

Mohu přestavbovou sadu Una HERCULES DUO použít i na kotel HERCULES U? Prosím, o radu, jestli by kotel stálo za to přestavět na automat s. Kotel splňuje emisní třídu od 1. Po přestavbě kotle na automatický za pomoci univerzálního hořáku. Konkrétně kotlů Hercules Ua Ubylo prodáno v České republice. Viadrus Hercules U( emisní třída 2). Vyšší emisní třídu získáte certifikací. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si.


VIADRUS Ua VIADRUS U2. ST-37N RS Jste unavení tím, že musíte chodit a přikládat do kotle. PŘESTAVBOVÁ SADA PROSAT PLUS EMISNÍ TŘÍDY JE VYBAVENA CERTIFIKATEM TŘIDY NA ČERNYM A HNĚDYM. Pokud se do kotle vloží keramické vložky tak splníte emisní třídu ! Prodám automatický kotel viadrus UD. Výkon kolte po přestavbě 33Kw. Hořák druhé generace se šnekovým podavačem na pevná paliva, sestava splňuje normu EN303- 4. Jmenovitý tepelný výkon kotle.


Emisní třída vyměňovaného. Rozumím tomu, že už kotle s nižší emisní třídou nepůjdou koupit, ale že se nesmí. Originální sada určená pro kotle Hercules U slouží k přestavbě kotlů na “ nový “ automatický kotel HERCULES URobot, splňující parametry 3. PANTHER nebo PANTHER P, který splňuje 4. Při spalování uhlí splňuje emisní limity 3. Pro kotle: DAKON FB2 FB2 FB3 FB 3 FB42. Přestavbová izolovaná sada 4. Dřívější přestavbové sady byly určeny pro kotle modely Hercules Ua Hercules U2. V závislosti na tom, do jaké emisní třídy kotel spadá, je omezeno. Automatická přestavbová sada 4. Umožňuje automatický provoz kotle na dřevní pelety ve 4.

Viadrus u22 emisní třída
Viadrus u22 emisní třída

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky