pátek 24. února 2017

Aquaflam vario

Aquaflam vario

AQUAFLAM VARIO, další přírůstek z produkce společnosti HS Flamingo s. Nejmodernější teplovodní kamna, splňující nároky i těch nejnáročnějších. Inovativní doplňky směřují především ke. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Tato moderní kamna splňují požadavky i. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sháníte levná, pěkná a kvalitní krbová kamna za super ceny? Navštivte náš e- shop a vyberte si krbová kamna z naši široké nabídky. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Vyberte si sami, jak budete svá kamna používat. Dva výkony teplovodních výměníků a možnost provozovat jako teplovzdušná, to je Aquaflam VARIO ! Krbové kachle Aquaflam Vario sú novinkou z produkcie spoločnosti HS Flamingo.


Najmodernejšie teplovodné kachle, spĺňajúce nároky aj tých najnáročnejších. Vysoce efektivní a ekologicky šetrná. Teplovodné krbové kachle HS Flamingo - Aquaflam Vario - Barma orech. Teplovodní výměník do kamen Aquaflam Variovýkon do vody - 9kW. Krbová kamna HS Flamingo s výkonem do vody - kW a vyměnitelným obkladem.


Výměník Aquaflam VARIO 7kW teplovodní krbová kamna. Cena na splátky: od 3- Kč. Novinka z produkce společnosti HS Flamingo - teplovodní krbová kamna. Technické parametry: Jmenovitý výkon celkový kW Rozsah celkového výkonu - kW Účinnost 8 Vývod spalin 1mm Výhřevnost 1- 3m3. Jedinečné řešení, které nabízí jednoduchý přechod z teplovodního na teplovzdušný způsob vytápění.


Aquaflam vario

Varianta integrované elektronické regulace přívodu vzduchu automaticky chrání proti přetopení. Installations- und Bedienungsanleitung. Inzerát FLAMINGO Aquaflam VARIO BARMA 11/7kW v okrese Chrudim, cena 9Kč, od zatkovadenisana Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky