pondělí 20. února 2017

Klimatizace servis

R dlouholeté zkušenosti v oboru kompletní dodávky na všechna námi dodávaná. Klimatizace Toshiba patří svojí kvalitou k naprostému vrcholu mezi světovými značkami a jejich spolehlivost, za mnohdy velmi náročných podmínek, je v oboru. Mobilní klimatizace - servis. Součástí naší činnosti je. Jsem autorizovaným servisním partnerem na klimatizace a tepelná čerpadla Samsung.

Poskytujeme servis na všechny klimatizační jednotky typu split, multi- split. Servis klimatizací v Praze a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba LBAutomobile autoservis pneuservis, Dibelka. Vlastníte klimatizaci a potřebujete u ní provést servis ? Běžně provádíme servis klimatizace, konkrétně diagnostiku závad a opravu. G-KLIMA Praha se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla, topení, montáž klimatizací, servis klimatizací.


Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat. Ale málokdo už ví, že jen pravidelná údržba zajistí její správné fungování a zdravotní.

Provádíme kompletní servis autoklimatizace, včetně testu klimatizace (prevence závad). Plnění klimatizace či doplnění klimatizace provádíme na plně. Co nabízíme: Údržba: Provádíme plnění a regeneraci chladícího media v klimatizaci. Provádíme návrh, dodávku a odbornou montáž klimatizací do bytů, kanceláří, serveroven a komerčních prostor. LG,Toshiba,Haier,Artel,Midea,Acon Daikin,Alaska,Coolexpert,Sencor,Mitsubishi,Mcquay,Samsung Eta,Trane,Gea. Instalujeme Klimatizace do všech typů provozů v oblasti Prahy a Středočeského kraje.


Našimi přednostmi jsou rychlost, zodpovědnost a osobní přístup. Klimatizace je sériové vybavení vozidla, které vyžaduje pravidelnou kontrolu a údržbu. Náš servis je vybaven nejnovějším. Faraheit servis - Profesionální návrh, servis a montáž klimatizací, výrobníků ledu, chladniček, klimatizačních jednotek a chladících zařízení.


HI- SERVIS zajištuje pozáruční servis klimatizace Brno, čištění klimatizace, opravy klimatizací. Provádíme profesionální servis klimatizací, servis průmyslové vzduchotechniky, servis chlazení. Realizujeme dodávky, montáže a servis vzduchotechniky, tepelných čerpadel i montáže a servis klimatizace. Všechna tato zařízení dodáváme a realizujeme dle.


AB Clima specialisté na klimatizace, vzduchotechniku, tepelná čerpadla, topení, montáž klimatizací a nonstop servis, poradenství, kontrola a revize zařízení. Opravy a servis klimatizací. Jsme autorizovaným Climatic centrem, odborným pracovištěm pro údržbu a opravy klimatizace aut.

Používáme nejmodernější značkové přístroje pro údržbu a čištění klimatizace a veškeré servisní úkony vykonávají pouze dobře vyškolení pracovníci. Firma si prošla dlouhou cestu vývoje od montáže. Na počkání provádíme servis klimatizace novou profi plničkou BOSH, která dokonale odsaje staré kapaliny, vyčistí celou soustavu, provede. Staré české lidové rčení říká „Kdo maže, ten jede“. A tak tomu je u každého technického zařízení a jen „perpetuum mobile“ si asi vystačí samo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky