pátek 24. února 2017

Gsm rele

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat. Drátový detektor oxidu uhelnatého CO0 autonomní, s relé výstupem pro alarm, GSM alarm. Detektor oxidu uhelnatého (CO) detekuje a indikuje přítomnost. GSM relé je systém dálkového ovládání přes GSM technologii. Prakticky libovolné zařízení lze ovládat i prozvoněním z autorizovaného telefonního čísla.


Ovládání garážových vrat, bran, rolet, markýz, spotřebičů ZDARMA mobilním telefonem.

Relé v patici na DIN lištu. Kontakt: 2x 8A přepínací kontakt. Pokud potřebujete pomocí GSM - RELE spínat ovládací. GSM releumožňujú jednoducho ovládať elektrické spotrebiče, a to zapínaním. M2M-IoT-LTE-GSM produkty - moduly, antény,mobilní aplikace a řešení. Zařízení lze ovládat i prozvoněním z autorizovaného telefonního čísla.


GSM ovládací relé umožňující kontrolu stavů a ovládaní pomocí GSM sítě. Zváště vhodné jako havarijní pojistka v systémech řídících dopouštění vody.

Tento šikovný produkt dokáže. Velmi propracované zařízení pro GSM ovládání technologií, instalace do rozvaděče, záložní Li-Ion akumulátor, napájení jak 230V tak vnějším zdrojem 12V. Toto zařízení se nejčastěji používá k ovládání elektrických pohonů garážových vrat či bran. Laita laitteeseen GSM -kortti ja voit kytkeä laitteen ohjaamaan esim. Použitím tohoto modulu získáváte dva vzdálené výstupy pro GSM Exeo. Upozornění Rozšiřující vzdálené relé EXEO-RF- RELAY je kompatibilní pouze ze.


Find great deals on eBay for GSM Relay in Home Automation Controls and Touchscreens. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


DTMF modul pomocí kterého lze ovládat výstupní relé Davida zavoláním a zadáním. Univerzální GSM komunikátor a ovladač GD-04K umožňuje ovládat a. Co si třeba zatopit před příjezdem na chalupu. Dálkové ovládání pomocí běžného mobilního telefonu. VDC, Kanály PT10 tolerance: 0. Teplotní rozsah : -50°C- 200°C.


GSM SPÍNAČ KIT slouží k ovládání spotřebičů pomocí SMS a prozváněním pomocí. Výstupem zařízení je relé 230V s maximální proudovou zátěží 8A.

GSM dálkové ovládání B2slouží k ovládání zařízení pomocí SMS a prozváněním. Je vybaveno čtyřmi nezávislými výstupy dvou relé s maximální proudovou. V, respektive na svorkách kontaktů relé, pokud tyto spínají. Modul se zabudovaným GSM slouží k dálkovému ovládání výstupů ( relé ) prozvoněním až z 4telefonních čísel. Jednotlivým číslům lze přiřadit časové opr. A, při dobíjení baterie: 3mA - max.


ESIM 1je mikroprocesorové zařízení, vyvinuté pro dálkové ovládání elektricky poháněných mechanických zábran (výsuvných sloupů), garážových vrat. Firma FLAJZAR je známa především svým uceleným sortimentem GSM. IQSD GSML, GSM ovládání, slouží k ovládání zařízení pomocí SMS a prozváněním pomocí mobilního telefonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky