pondělí 20. února 2017

Čerpadlo rob 2

ROB-( MALYŠ) s kabelem, zakončený vidlicí do zásuvky. Je určeno k čerpání čisté vody ze studní a vrtů do max. ROB technické parametry: Čerpadlo je určeno k čerpání čisté a mírně. Je určena pro chataře, chalupáře a zahrádkáře k pohodlnému zásobování vodou objektů, nádrží a zahrad.


Ponorné vibrační čerpadlo ROB je svými technickými parametry a konstrukcí ekvivalentním typem čerpadel ROB a RUCHE (nazývané často jako MALYŠ).

Ponorné čerpadlo ROB-(RUCHE) je určeno k čerpání čisté vody ze studní a vrtů do max. Zajišťuje zásobování zahrad a chat. Vyrábíme ponorná čerpadla ROB-2. Prodáváme všechny typy čerpadel a čerpací techniky a jeho. Prohlédněte si cenové nabídky na ROB - Čerpadlo vibrační od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. ROB - (MALYŠ) ponorné vibrační čerpadlo 230V Provedení známého ruského čerpadla Malyš. Výkon čerpadla Q : - litrů.

Zdravím, hloubka ponoru čerpadla je omezena konstrukcí některých elektročástí odlávat hydrostatickému tlaku. VIBRAČNÍ ČERPADLO TYPU MALYŠČerpadlo ROB je určeno k čerpání čisté vody ze studní a vrtů do max. Při dodržení stanovených podmínek. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Nabízený produkt čerpadlo ponorné na vodu 220W ROB - kabel 45m tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka. ROB kabel 25m, 220W: Toto čerpadlo je vhodné pro vrtané studně již od průměru vrtu 1mm a lze s ním čerpat vodu z hloubky. ROB - kabel 45m, 220W: Toto čerpadlo je vhodné pro vrtané studně již od průměru vrtu 1mm a lze s ním čerpat vodu z hloubky. ROB-čerpadlo vibrační, 10m, malyš (ponorná čerpadla, vibrační čerpadlo ROB- ). Ponorné čerpadlo ROB, délka elektrického kabelu 45m. Použití: Čerpadlo je určeno k čerpání čisté vody ze studní a vrtů do max.


AL-KO, ROB , MALYŠ, WILO, KSB, GRUNDFOS, CALPEDA. Stroje, zařízení a součásti - výroba. Na čerpadlo poskytujeme záruku roky od dne prodeje, dalších roky vám. Grundfos Čerpadlo VS 3-PWM s frekv.


Nemá rádo chod na prázdno nebo uzavřený výtok.

K tomuto čerpadlu jde připojit i malá vodárnička. Vibrační čerpadlo ROB, použité cca hod. Mezi tato čerpadla patří například čerpadla značky RUCHE, ROB a Herkules. Využívá se k zavlažování, přečerpávání, mytí vozidel. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Máme doma m hluboký vrt, výška hladiny m, vnitřní průměr pažení 1mm.


Aktuálně v něm máme čerpadlo ROB, které jsme koupili jako první čerpadlo. Rob cerpadlo vibracni 25m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky