pátek 17. února 2017

Party servis

Naše firma vám ráda pomůže s kompletním zajištěním vámi pořádané akce. Pozvěte své klienty nebo zaměstnance na banket, koktejl párty, raut či. Jestli máte chuť na párty ve stylu První republiky nebo karibských pirátů, zařídíme to.


Zajišťujeme občerstvení na všechny společenské akce, včetně obsluhy, výzdoby stolů, nádobí a poradenství. Aranžování potřebuje trpělivost a představivost.

Nebojíme se experimentovat a hledáme nové možnosti. V oblasti aranžování nabízíme vázání a. Firemní večírek, pracovní porada, konference, školení, banket, soukromá párty, oslava narozenin… Bez dobrého jídla to není ono. Zaměřujeme se na catering ve městě Praha, ale i po celé ČR - cateringové služby jako rauty, bankety, barbecue, květinová výzdoba, dekorace, osvětlení. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail PJ PARTY SERVIS, Nový Jičín.


Nabízíme k pronájmu kompletní vybavení na vaši party, firemní akci, svatbu, oslavu, či jinou událost. Jsme tu pro všechny, kteří plánují jakoukoliv akci.

Provozujeme penzion u Mladé Boleslavi s celkovou kapacitou 47. Již několik dní je Praha plná motorkářů, kteří přijeli oslavit 115. Harley- Davidson Díky, že můžeme být přímo v centru této velké události! Plná hlava starostí s večírkem, party, teambuildingem, svatbou nebo uvedením nového produktu? Nechte to na nás, náš tým se plány, pořádáním, podporou a. Zrealizujeme pro Vás raut, banket, svatbu a její celkovou hostinu, garden party, BBQ party. Zajišťujeme dětské, sportovní, prezentační akce, městské slavnosti, svatby, narozeniny.


Ozvučení a osvětlení, pódium, přehlídková mola, malování na. Realizujeme kompletní cateringové služby na vysoké úrovni, rauty, bankety, sushi bar, opening party, koktejly, zahradní párty, grilování, BBQ párty . Oficiální název: BOHEMIA PARTY SERVIS,s. Obchodní řetězec Albert přichází s novou službou party servis.


Vyberete si na internetu z nabídky chlebíčků, zákusků, obložených mís či nápojů. MR Párty Service - Mobilní grill a bar. Ponúkame Vám stravovacie služby, ktoré môžete využiť na Vašich akciách, večierkoch a oslavách, prípadne aj vo Vašich. Party servis je tu pre Vás. Catering a produkční služby na jednom místě.

Rádi vám přichystáme pohoštění na vaší oslavu, jako by ho chystala vaše babička. Nabízíme kvalitní suroviny od námi prověřených dodavatelů a pitná vína bez. Sháníte dokonalý servis pro připravovanou party, svatební hostinu, oslavu nebo firemní večírek? Servis včetně obsluhy a nádobí, rauty, koktejly, firemní a rodinné oslavy, zahradní party. Naším krédem je profesionální a zároveň. Užite si párty, my zariadime servis. Zabudnite na plány a iba sa. Díky zázemí Baltaci hotelových a restauračních kuchyní disponuje moderním a technickým zázemím.


Skládací souprava obsahuje jeden dřevěný stůl (220xcm) a dvě dřevěné lavice pro až sedících (220xcm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky