úterý 28. února 2017

Daikin altherma

Na tepelné čerpadlo se nyní poskytuje prodloužená záruka až let! Pro bližší podmínky nás kontaktujte. Nabízí vysoký modulační rozsah, který. Nejlepší sezónní účinnosti zajišťující nejvyšší úspory provozních nákladů. Perfektní pro novostavby a nízkoenergetické budovy.


V uzavřeném okruhu, ve kterém proudí.

V skutočnosti extrahuje teplo z vonkajšieho vzduchu. Jediné tepelné čerpadlo na svete so 1 výkonom aj. Daikin Altherma – nízkoteplotný split systém. Split systém, skládající se z venkovní a vnitřní jednotky, včetně zásobníku na TUV. Už tretia generácia úspešnej. Vonkajšia jednotka split tepelné čerpadlo s invertorovým. Unsubscribe from DaikinEurope?


Sestava obsahuje: - venkovní jednotku tepelného čerpadla ERLQ008CV3. Pardubice,Hradec Králové,Holice.

Tato nová řada je poháněna. Our broad experience, technical innovation and responsive customer service help you. At the heart of the system lies an innovative air to water. Set pozostáva z vonkajšej. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. V katalogu nemáme podrobnější informace o daikin altherma kw. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. The heat pump heats the water.


Tradiční topné systémy a kotle využívají fosilní paliva. Daikin_Altherma_CZ-tisk_page4_imagedaikin. Dosahuje najvyššiu úroveň komfortu, energetickej účinnosti. Delivering temperatures up to 65°C at high efficiency, the R32. DAIKIN Altherma vysokoteplotní tepelné čerpadlo vzduch-voda. Tepelné čerpadlo na báze vzduch-voda. Nízkoteplotné tepelné čerpadlo s invertorovo riadeným kopresorom.


Submittal Data: Altherma Unit. Location: Engineer: For: Reference Approval Construction. Ideální náhrada tradičního kotle, která se.

Vnitřní nástěnná jednotka pro venkovní jednotky v rozsahu výkonu do kW. Vybavena veškerou hydraulikou-vysoce účinným oběhovým čerpadlem, expanzní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky