úterý 21. února 2017

Plynovy krb

Naše firma Krby Turyna vám nabízí plynové krby, pro něž dodáváme i plynové krbové vložky. U nás si vyberete plynový krb přesně dle vašich představ. Bez nepořádku, v klidu a pohodě!


Vestavěné plynové krby řady STYLE mají uzavřenou spalovací komoru. Plynové krby fungují na zemní. Spaliny jsou odváděny odtahovým systémem ve zdi (koaxiálním odkouřením) a rovněž.

Kvůli vlastnímu krbu už nemusíte stavět komín. Variantou jsou plynové krby. Možná si pamatujete první plynové krby, které byly spíše parodií, a nad umělým polínkem se. Ohromnou předností plynových krbů a kamen je jejich využití v historických centrech měst, kde je již dnes mnohde zakázáno vytápět pevnými. Výhodou plynových krbů je jejich jednoduchá obsluha, údržba, čistota a vysoká. Toto pohodlie má svoju cenu a za plynový krb si budete musieť priplatiť.


Hmotnost: Kg Regulovatelný výkon: 2-9kW. Jmenovitá spotřeba - zemní. Ceny plynových krbů se běžně pohybují okolo padesátitisíc korun.

Pořídit se dají už od deseti tisíc. Luxusnější design a větší výkon stojí víc, což. Karma ABSOLUTE W ZP plynový krb odtah spalin přes zeď. Ultratenký (hluboký) plynový krb Linea Steel se pyšní hloubkou pouhých cm.


Na první pohled připomíná obrazovku ploché televize a stejně. Vytápění plynovým krbem je příjemné a snadné, také zde máte možnosti volby a to například mezi provedením vestavným či volně stojícím. Pokud Vám nezáleží na úspoře nákladů za vytápění, ale mnohem více na komfortu a čistotě, tak je pro Vás investice do plynového krbu tou pravou alternativou. G, Akumulační krby Studioserie se pyšní svými akumulačními schopnostmi, díky své patentované AKU obezdívce. Ponúkame vám dizajn, projekt a realizáciu krbov, pecí, komínov a mnoho ďalšieho – navštívte naše krbové. Technologie, která Vám umožní dopřát si krb i tam, kde to dříve nebylo možné.


BIO KRBY - bez komínu, zápachu, dýmu, škodlivých spalin a bez údržby. Patří k nim i moderní systémy plynových krbů a krbových vložek, které dokážou dokonale navodit iluzi plápolajícího ohně a hořících polen a. Kromě funkčnosti navíc nabízejí neotřelý design a. Jsou bezpečné a snadno je napojíte na teplovzdušné rozvody. Tento krb ponúka ďalšie uhly, z ktorých môžete pozorovať plameň. Je vhodný pre každý interiér, kde vytvorí jedinečnú atmosféru.


Uzatvorené plynové krby od Kalfire sa vyznačujú tím, že je ich sklo zhotovené ako keby bez rušivého rámu. Vďaka tomu si môžete vychutnať zo všetkých strán.

Volně stojící plynový krb Karma Intelligence o výkonu kW na zemní plyn má odtah spalin vyveden do komínu. V skratke sa rozdiel medzi nimi dá zhrnúť takto: krb na drevo podporuje. Krb můžete zapálit z pohodlí svého křesla. Třístranný plynový krb vhodný do volného prostoru nebo pro oddělení jednotlivých místností např. DRU představila nekompromisní. Vzhledově vypadá plynový krb podobně jako krb na tuhá paliva.


K jeho instalaci potřebujete jen vyvložkovaný komín. Má veškeré bezpečnostní prvky, které. Tak to musíte bourat a zdít, přestavovat komín, chysta. Pořiďte si tento luxusní plynový krb za exkluzivní cenu.


Exkluzívne plynové krby a kvalitné plynové krbové vložky M-Design a Piazzetta. V dřívějších dobách se využíval krb jako zařízení pro vytápění domů (staveb).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky