pondělí 20. února 2017

Orezavatko elektricke

Ořezávátko W elektrické na tužky mix barev. Kvalitní ořezávátko na dvě tloušťky tužek: 6-mm - normální tužka a 9-mm - jumbo tužka. Hledáte elektricke orezavatko ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Dvojité ořezávátko s čepelemi z uhlíkové ocele na baterie, ostré a trvanlivé. Ideální pro grafitové tužky a pastelky.

Odnímatelné víčko pro jednoduché. Elektrické ořezávátko na baterie. Do školy, kanceláře i domácnosti. Jednoduchá manipulace, pro ořezávání tenkých 6-mm i silných 8-mm pastelek. Nastavitelná ostrost ořezání.


Odstraňovač zlomených hrotů. Ahoj, nemáte někdo doma elektrické ořezávátko ? Už ořezávání pastelek nenávidím ~t~ Taky se v těch elektrických tuhy tak snadno lámou?

Průhledná nádobka na odpad s. Nabízíme Vám Linex ořezávátka. Od toho nejjednoduššího, jednootvorového PS 2do penálu, až po elektrická stolní ořezávátka. Vždy však platí, že firma. Lehké do ruky, velmi praktické. Na typy tužek 6-mm a 9-mm.


S možností zapojit pomocí adaptéru do sítě. Jedná se o první elektrické ořezávátko na tužky specielně vyvinuté pro velkoobjemové ořezávání tužek ve. Já nevím, jak vás, ale mě z toho neustálého ořezávání do špičky pěkně bolí ruce. Unsubscribe from Libor Bruna? Doporučte elektrické ořezávátko už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Stolní elektrické ořezávátko pro snadné, rychlé, bezpečné a dokonalé ořezání kulatých, trojhranných nebo hexagonálních tužek a pastelek. Toto bateriové - elektrické ořezávátko slouží pro ořezávání tenkých i silných tužek a pastelek. První elektrické ořezávátko, které ořeže všechny pastelky.


Pro ořezávání dvou rozměrů tužek a pastelek. Tužku držte svisle a jemně tlačte dolů. Držte pevně po celou dobu.

Popis: s frézkou na tužkové baterky. Je z pevného plastu s průhlednou nádobkou na hoblinky. Spodní část je opatřena čtyřmi pří.


Ořezávat pastelky elektrickým ořezávátkem - to je paráda! Další fotografie si můžete. Při větší spotřebě pak využijete elektrické ořezávátko. Maped Shaker - ořezávátko se zásobníkem - jednoduché.


Kancelářské plastové ořezávátko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky