středa 12. dubna 2017

Trychtýř na naftu

Plechový kanystr na benzín a naftu (litrů). V našem sortimentu nalezenete plastové i plechové kanystry na benzín a naftu, trychtýře či přečerpávače. Hledáte trychtýř na naftu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Kanystry, trychtýře, sběrné vany na olej - dřevorubecké kombinované kanystry. Elektročerpadlo na naftu a topný olej HORNET W- čerpadlo nafty a topného.

Má někdo zkušenosti s tankováním nafty z kanystru do auta, které má na hrdle. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. PP), průměr nálevky 150mm, dvoudílný s flexibilním hrdlem, vhodný pro nalévání benzinu, nafty.


Plastové a plechové kanystry vhodné na benzín, naftu nebo olej pro použití k sekačkám, pilám. Plastový trychtýř objemem pro bezpečné nalévání kapalin bez úniků a úkapů. Oleje, benzin, naftu,nemrznoucí směs, elektrolyt, brzdovou kapalinu. Trychtýř je vhodný pro nalévání olejů, benzínu, nafty . Tento trychtýř je idelání pro oleje, benzin, naftu, nemrznoucí směs, brzdovou kapalinu a další kapaliny používané v automobilovém průmyslu.

Ten se může používat na všechny tekuté pohonné hmoty (benzin, nafta apod.). Nářadí, dílenské vybavení - Dílenské přípravky, vybavení pro servis a dílnu - kanystry na PHM,hadice přečerpávací, čerpadlo na olej a naftu, trychtýř. Polypropilenový trychtýř vhodný pro nalévání benzinu, nafty, olejů, ředidel a jiných tecnických kapalin. Inzeráty prodám naftu v kategorii Použité náhradní autodíly bazar na Sbazar. Kč, Louny Prodám trychtýř, třeba na naftu, či benzin.


Materiál trychtýř a flexibilní výlevka HDPE (vysokohustotní polyethylen). Odolný vůči oleji, kyselinám a naftě. S Trychtýřem plastovým FLEXI se sítkem 145mm Alpin, problém mám a který. Není někde k sehnání trychtýř na naftu, který má stejný průměr jako pistole ze. Pokud dojde benzin, je to ještě relativně sranda, u nafty jde však do tuhého.


Mobilní čerpací stanice na benzín a naftu. Je odolný vůči oleji, kyselinám i naftě. Nádoby na olej, kanystry, trychtýře Kanystr 20L kovový benzín nafta. Nástavec hrdla trychtýř nálevka.


Kategorie: Pumpy na olej a naftu, ADBLUE. PŘI OBJEDNÁVCE UVÁDĚJTE VIN VAŠEHO VOZU! Logo ukrývá trychtýř pro plnění ostřikovací kapaliny: Nový patent Fordu. Pokud za zatáhnete za jeho horní okraj, odkryje se vám trychtýř určený pro dolití kapaliny do.


Známka: Hlasováno bylo: 10x.

Nálevka ke kanystru 20L kov na naftu - zvětšit obrázek. JerriCan - celokovová nálevka ke kanystru se sítkem - pouze na naftu ! Standardně je trychtýř dodáván s koncovkou Al C- 2“ Al. Skládací průmyslový trychtýř se dá používat samostatně nebo zavěšený na. Univerzální trychtýř pro plnění provozních kapalin (oleje, benzin, nafta, brzdová kapalina, nemrznoucí směs atd.) je vybavený filtrem a nastavitelným přídržným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky