čtvrtek 27. dubna 2017

Stipane drevo

Dobrý den, potřebujete palivové dřevo ? Palivové dříví je rozděleno na listnaté a jehličnaté. Dřevo v posledních letech se zvyšující se cenou za elektřinu a plyn nabývá na významu. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů palivové dřevo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.

Zlíně jako sypané nebo paletované. Dřevo z listnatých i jehličnatých stromů nebo čistý buk. Hlavní činností je výroba a prodej štípaného palivového dřeva ze dvou skladů.


Je uskladněno v drátěných boxech o rozměrech 80x80x1cm. Měké (smrk,borovice) 8kč za sypaný metr Měké (topol,vrba) 7kč za sypaný metr. Toto palivové dřevo se vyrábí z tvrdé kulatiny, která je krácena na délky - cm. MARUŠÍK štípané palivové dřevo tvrdé listnáče msplm. Vyrábíme a prodáváme štípané palivové dřevo v polenech o délce cca cm.

Na Vaše přání jsme schopni Vám připravit i polena v jiných rozměrech např. Dřevo odvezeme přímo k Vašemu domu nebo firmě. Společnost je specialistou v oboru výroby palivového dřeva, vyrábíme, prodáváme a. Nakupujte palivové dřevo u společnosti Palivo-Duben, jistě budete. Vám nabízí štípané dřevo pro vytápění v krbech, kamnech a kotlech.


Osobní odběr štípaného dřeva je možný na adrese Mladoboleslavská 95 Praha – Kbely. Prahu, Berounsko, Příbramsko, Benešovsko, okresy Praha-západ a Praha-výcho vyrobíme kvalitně, rychle a levně. Dodávky štípaného palivového dřeva a mulčovací kůry. Borová mulčovací kůra, modřínová mulčovací kůra.


Objednávka telefonem i přes internet. Naše středisko přidružené dřevařské výroby vyrábí a dodává rozsáhlý sortiment palivového dříví. Suché štípané palivové dřevo pro váš krb, kamna, pec na pizzu.


Výrobu a expedici kompletního sortimentu palivového a krbového dříví provádí Dřevo Rájec. Zde jsou přijímány veškeré objednávky. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení Jiří Lang - štípané dřevo, Křemže.


Nabízíme palivové dřevo štípané, dřevěné brikety, dřevěné pelety. Prodáváme štípané a rovnané dřevo, stěpiny, balení PackFix.

Prodám palivové dřevo viz foto,celkem mcena 4. KRBOVÉ a PALIVOVÉ DŘEVO SUCHÉ ŠTÍPANÉ NA POLENA. Celoročně nabízíme dřevo do krbů. Dřevo Morava - palivové dřevo pro Brno a okolí, prodej, doprava, ceník a vše levně. Nabízíme kompletní zpracování poptávky na palivové dřevo, prodeje a dopravy palivového dřeva v regionu. Nabízíme kvalitní a levné štípané palivové dřevo - dřevo Žehuň, okres Kolín. Prodej palivového dřeva Krmelín - Ostrava. Kvalitní palivové dřevo od Šilhánka.


Skvělé ceny, dovoz a doprava. Smrk, Borovice, Modřín, Bříza, dub, buk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky