pátek 28. dubna 2017

Sinclair amc 14

Všechny informace o produktu Sinclair AMC -14AN, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Sinclair AMC -14AN. Klimatizace je vhodná pro použití v domácnostech. Naše nejvýkonější jednodílná mobilní klimatizace Sinclair AM- 14AN (kW chlazení i topení) se vyznačuje také svou flexibilitou použití. Odvod teplého vzduchu musí být ven z. Sinclair AMC - 14AN je kvalitní mobilní klimatizace, s mnoha funkcemi například startem při nízkém napětí, auto ochranou, protiplísňovou ochranou a má malé.

Než svůj přístroj připojíte k elektrické síti, přečtěte si prosím pečlivě návod k používání, abyste přístroj nepoškodili nesprávným ovládáním a údržbou. Výjimečný model mobilní klimatizace AMC AN Sinclair. Jedna z mála mobilních klimatizací, která umí i topit! Výkon jednotky AMC- 14AN je 4kW chlazení a 4kW pro topení.


Mobilka má: funkci automatické ochrany . Je tak vhodná i do větších prostor. Vhodná pro místnosti s velikostí okolo 45.

Její hlučnost, ale není extra tichý, začíná na 54dB(A). Hmotnost mobilní klimatizace. Naša najvýkonnejšia jednodielna mobilná klimatizácia Sinclair AMC - 14AN (kW chladenie i ohrievanie) sa vyznačuje svojou flexibilitou použitia. Okamžité ochlazení prostoru, ať jste kdekoliv. Efekt je okamžitý, neboť můžete Vaší mobilní klimatizaci použít tam, kde ji. Výkonný kompresor japonské technologie. Funkce automatické ochrany.


Popis: Stále v záruce, plně funkční. Pro místnosti do 35m² (95m³). Velmi kvalitní mobilní klimatizace která chladí i topí,možnost umístění do exteriéru i interiéru,nezávisle odvlhčuje,funkce autoochrany,řízení. Výhody klimatizace Sinclair AMC - 14AN Interiérový i venkovní provoz Digitální teploměr a časovač na předním displeji Programovatelná funkce doby zapnutí a. Technické informace:Frekvence: Hz, Napětí: 2- 240. Jednotky Sinclair lze instalovat ve venkovních i. Tato nabídka od prodejce beretka-bbyla archivována dne 22.


Pridaj vlastné hodnotenie (0).

SINCLAIR AMC - 14A, mobilná klimatizácia. Predaj tohto produktu bol ukončený. Její velkou výhodou je nízká cena. Dalším kladem je všestrannost teacut. Mobilná klimatizácia Sinclair AMC - 14AN s výkonom chladenia kW sa vyznačuje najmä svojou flexibilitou.


Pronajímáme mobilní klimatizační jednotky Sinclair AMC - 14Aa nebo AMC-15A, která zvládne klimatizovat prostory o rozměrech do 1krychlových metrů). Olcsó Sinclair AMC -14AN hordozható klíma leírások, vélemények. Gyártó: Sinclair Modell: AMC -14AN Tulajdonságok: Ajánlott szoba méret: - m2. Jméno: Název diskuze: První příspěvek: NÁKUPNÍ KOŠÍK.


Mobiles Klimagerät Klimagerät Sinclair AMC 14AN KW: Amazon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky