středa 19. dubna 2017

Aquaflam

Aquaflam

Inovativní doplňky směřují především ke. Krbová kamna Kamna s výměníkem Krbová kamna s výměníkem 25kW AQUAFLAM Krbová kamna s výměníkem, automatická regulace, černá. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení. Je to myslím, postavené na stejné spalovací komoře. Technické parametry: výkon do vody: - kW materiál: 5mm plech váha: kg. Ocelová teplovodní krbová kamnaVýkon 25kW- do vzduchu 4kW- do vody 21kW vytápěcí schopnost až 600m váha 228kg, průměr kouřovodu 180mm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Krbové kachle AQUAFLAM majú veľa nadštandardných doplkov, čím výrazne prekonávajú konkurenčné výrobky.


Aquaflam

Popis a specifikace ↓Ke stažení. Eshop kachlová kamna, krbové vložky, Krbová kamna, grily. Teplovodní ocelové krbové vložky - AQUAFLAM. Krbové teplovodní vložky AQUAFLAM s bezpečnostní ochlazovací smyčkou a možností připojení externího přívodu vzduchu potřebného pro spalování, jsou. Krbové vložky AQUAFLAM mají k dispozici tři druhy způsobu ovládání centrálního přívodu vzduchu. Manuální regulace pracuje pomocí táhla a jedná se o. U krbových kamen Saporo, Len. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 8mm.


Krbová kamna AQUAFLAM mají mnoho nadstandardních doplňků, čímž velmi výrazně předhání konkurenční výrobky. Kamna krbová AQUAFLAM Saporo 11kW hnědá - kopie. Regulovateľný výkon: - kW.


Aquaflam

Nejmodernější teplovodní kamna, splňující nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. Vysoce efektivní a ekologicky šetrná. Technologie sekundárního spalování. Flamingo Výhodou popisovaného řešení je též automatická regulace dodávaná s vložkou, doplněná o lcD displej a řídicí. Vložka má manuální regulaci. Kamna řady AQUAFLAM VARIO v teplovzdušné verzi patří k nejmodernějším kamnům, splňující požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.


Raphikefoto mas euiciffent,ac puerum feruaffent. Aquaflam, cuenta con aparatos de diseño moderno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky