čtvrtek 13. dubna 2017

Retro radiator

TERMA Retro - z velké anglické tradice koupelnových žebříků přichází inspirace pro jednoduchý, ale inovativní koupelnový radiátor. Litinové radiátory Laurens jsou typické pro stylový interiér funkcionalistických či prvorepublikových vil. Pro rustikální retro styl interiéry.


Retro litinové radiátory ArtDeco jsou díky velice dobrým akumulačním vlastnostem vhodnou volbou pro dlouhotrvající vyhřívání velkých a chladných zámeckých. Retro radiátory Bohemia R umožňují řešení vytápění stylových interiérů klasickým, dlouhodobě ověřeným materiálem v nestárnoucím retro designu. Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu.

Retro radiátory umožňují řešení vytápění stylových interiérů klasickým, dlouhodobě ověřeným materiálem v nestárnoucím retro designu. Objevte moderní retro styl s Mood designem. S radiátorem využívajícího nejmodernějších technologií hliníkového lití k napodobení tradičního, klasického. Industriálny štýl radiátorov RETRO REVOLUTION je obľúbený najmä architektov a dizajnérov. Radiátory dodávame v mnohých výškach a šírkach v rozptyle 50. Požadujete od žebrových radiátorů vysokou výhřevnost, dlouhou životnost a nízkou cenu?


Máme pro vás retro radiátory Spiral v industriálním stylu. Zaoblená hrana radiátoru navozuje vzhled masivního radiátoru. Trubky těsně kopírují kryt radiátoru a tím je zajištěno plynulé sundání ručníků.

VIADRUS, jeden z nejstarších českých výrobců v oboru topenářství, je, mimo jiné, specialistou v produkci litinových radiátorů. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Tradiční designové litinové radiátory Litina patří mezi tradiční materiály s vysokou. Free delivery and returns on eligible orders.


Tradiční a praktický radiátor s věšákem ručníků s tělem v černém odstínu. Materiál:Nízkouhlíková ocel,třívrstvá měď, nikl, a mikronové chromování. TRIBECA radiátor retro teplovodní. Retro - je radiátor, který má využití v každém interiéru. Je vhodný nejen do Vaší koupelny, ale i obýváku, haly.


Jako se vrací starý dřevěný nábytek, vzrůstá obliba litinových radiátorů. Jejich bytelnost, vzhled a kvalita se prosazují. Traditional old style radiators for sale online at The Radiator Centre UK. Styles such as Cast Iron, Victorian and Vintage available to order.


Vzhled tohoto radiátoru s věšákem na ručníky vypadá velmi tradičně. Výrobou designových radiátorů, vhodných do koupelen i interiérů, se CORDIVARI DESIGN zabývá již let. Nová koncepce exkluzivních otopných těles. Hledáte sortiment Radiátor ? Zajímá vás Radiátor koupelnový nebo obecně Radiátor do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Vytápění a vyberte si Radiátor jaký.

Retro je radiátor, který má využití v každém interiéru. Admittedly, in some homes you simply want to roll out the charm of yesteryear. A retro radiator such as the Vintage by Vasco sees you opting for. Prodávám z důvodu velkého množství vody v radiátorech.


Retro litinové radiátory díky kvalitě materiálu a zpracování mají výjimečnou kvalitu vytápění. Historický design dodává radiátorům eleganci a možnost je použít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky