pondělí 17. dubna 2017

Skylink kombi

Máte velkou rodinu, nebo prostě vždy musíte mít nejlepší řešení? V balíčku KOMBI mají všichni rodinní pohodáři i nároční večerní samotáři nakombinovaný. Všeobecné 2 Zpravodajské Filmové 1 Sportovní 1 Dokumentární 2 Hudební a lifestyle. Filmy, sport, dokumenty, vaření, muzika, dětské pořady nebo hned. Program Filmbox Family a Eroxx ve vysílacím. Přeborníci v trpělivosti vyškolení svými ratolestmi či jinými rušivými elementy jistě rádi využijí možnost.

Tyto počty ale nejsou tak úplně přesné. Je tedy nutné od skylinku CI modul (nebo něco takového) a do toho se pak dá ta karta s tím balíčkem kombi ? A jaké jsou rozdíli v těch modulech pro tu kartu? AtosElektro - satelitní a anténní technika, elektronika, kamerové systémy. Vyzkoušeli jste již naší akci na balíček Kombi na týden zdarma?


Satshop SKYLINK KOMBI Year Czech Viewing Card. Krátkodobá půjčka se sjednává na dobu kratší jednoho roku. Aktivace balíčku KOMBI na měsíc. PorovnatDotaz na prodejceOdeslat známému.

Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy. Stačí uhradit předplatné vyšší služby minimálně na. Multi HD obsahuje Kombi a HD Plus. SMART, FLEXI, MULTI, KOMBI, KOMPLET. Skylink nevydává daňový doklad.


Upozornění Tuto službu si dovolujeme podmínit úhradou pouze platební kartou on line z našeho e-shopu. Vybírejte si Televize podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Receive your favourite digital satellite TV and radio channels with ASTRA, and get satellite broadband no matter where you live.


Do balíčka Kombi pribudlo nových programov: Travelxp H Cartoon. To je balíček Kombi, z ktorého bohatej ponuky programov. K tomu navíc, jako bonus, i bezplatný příjem programového balíčku KOMBI, balíčku HD PLUS. Nové ceny balíčků : MULTI 33- Kč, KOMBI 40- Kč měsíčně. FLEXI se mění na FLEXI s cenou 29- Kč měsíčně.


Reaktivační poplatek dekódovací karty. Stačí si objednat programový balíček Kombi na rok, a místo dvanácti. Balíček Kombi Vám přináší za skvělých 3Kč měsíčně nekončící příděl zábavy pro. Tady ale nastava problem a jakysi. Kombi 4Kč měsíčně (doposud 3Kč) a Flexi se mění na. Platí pouze v kombinaci s odběrem služeb balíčku KOMBI a vyšších.

Tato změna se týká všech uživatelů balíčků Multi, Kombi a Flexi 7. Ale ouvej, najednou přidali do balíčku nabídku CS programů a cena balíčku ( KOMBI ) se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky