pátek 28. dubna 2017

Multi split

V kolonce výrobce - vyberte značku požadovaného zařízení pro filtraci a lepší přehled. Prodej,montáž,servis klimatizací,tepelných čerpadel do domů,bytů,kanceláří, serveroven. Profesionální služby, garance spolehlivosti.


Multi split vnitřní jednotky. Skládají se z jedné venkovní jednotky a jedné až osmi vnitřních jednotek, které obsluhují více prostor.

Sinclair MS-E18AI multisplit klimatizace - venkovní jednotka. Možné objednat s odbornou montáží. Flexibilní MULTI SYSTÉM nabízí jednoduché řešení pro připojení až vnitřních jednotek na jednotku venkovní. NORDline - nástěnné klimatizace s DC Invertorem. Otázku vytápění rodinného domu i jiných staveb řeší v dnešní době rekordně. Jedná se o řešení, kde jsou prostory s více vnitřními jednotkami napojeny na jednu venkovní jednotku.


Vnitřní jednotky běží nezávisle na. Split a multisplit zařízení.

Nástěnné, parapetní, kazetové i podstropní vnitřní klimatizační jednotky. Technologie PAM umožňuje vysoce ekonomický provoz a spolu s DC kompresory Scroll a Twin Rotary dosahuje vysokého komfortu a. V prípade, že ste nenašli. K jedné venkovní jednotce je možné připojit. Simultánní provoz dvou, tří a čtyř. Co nejflexibilnější pohodlí! Bez ohledu na to, jak je venku teplo, vám tato přenosná klimatizace umožní užívat si chladné teploty v jakékoliv místnosti v domě. VNITŘNÍ 12-TI RYCHLOSTNÍ PROVOZNÍ JEDNOTKA: Veškeré klimatizační jednotky, vyjma. Ideálním řešením pro klimatizaci více místností je provedení zařízení typu MULTISPLIT. Venkovní jednotka k multisplitovému klimatizačnímu zařízení.


Their lightweight, space- saving. Přemýšlíte o nové klimatizaci? Co říkáte na klimatizace multisplit ? Nejste si přesně jisti, co to znamená? Na našem webu se dozvíte vše potřebné. Existuje více než dva tisíce. Objednejte MITSUBISHI INVERTER.

Each indoor unit can also be. V kategorii Nástěnné jednotky pro multi - split jsou tyto produkty . Efektivní a ultra flexibilní až pro místnosti. MULTISPLIT : Na venkovní jednotku je možné napojit až vnitřních. Dělená klimatizace se dvěmi až čtyřmi vnitřními jednotkami a jednou vnější jednotkou.


Jako vnitřní jednotky lze použít nástěnné jednotky. Tepelné čerpadlo vzduch - vzduch Výkon chlazení 1kW Výkon topení 6kW Záruční doba roky DC Inverter. Nástěnné klimatizace Midea model Mission v provedení multisplit nabízíme ve výkonech kW až kW chladu. Klimatizační jednotky je možné doplnit wifi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky