středa 19. dubna 2017

Dvojitý termostat

Hledáte dvojity termostat ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Na jímku – jímka je opatřena vnějším závitem G½“, který. Funkce hlídání zkratu nebo. Dva termostaty v jednom modulu. Termostat spínací i rozpínací.

Výrobce: STEGO Elektrotechnik GmbH (SRN). Přístroj obsahuje dva termostaty. Kombinovaný přístroj, který má dvě nezávislé funkce, digitální. Rozsah nastavení provozního termostatu až 90°C, pevné nastavení havarijního termostatu 100°C.


Dvojitý jímkový termostat provozní a havarijní RAZ. C s přepínačem teplotních rozsahů a. C dvojitý termostat pro hlídání a regulaci teploty v širokém rozmezí -40. Jedná se prakticky o dva termostaty v jednom přístroji. Nabízí se možnost dvojího.

Model ZR0tvoří dva termostaty v jednom pouzdru. Jeden termostat má rozpínací (NC) kontakt pro regulaci topného článku a druhý termostat má spínací (NO). Používa sa pre reguláciu teploty plynového, elektrického kotla alebo stráženie teploty rozvádzačov, vykurovacích a chladiacich. Typ elektrické přípojky: Připojení svorkou. Dimenzované ovládací napájecí napětí Us AC 50Hz: 2V.


Jímkový termostat dvojitý TC AT10D - dvojitý jímkový termostat - termostat je možné regulovať v rozmedzí 0-° C - termostat má prepínací kontakt a možno ho. STEGO, ZR0- TME Czech Republic s. Prohlédněte si naši nabídku. DTRudržuje nezávisle pro oba kanály nastavenou referenční teplotu s hysterezí 2°C. Jestliže není dosažena nastavená. Topení, plyn Podlahové, stěnové a stropní topení Podlahové topení Giacomini Elektronické řídící systémy K373I-Bimetalový dvojitý jímkový termostat. C Regulace teploty plynového-elektrického kotle nebo jiného. Zakrytovaný dvojitý termostat na jímku, provozní s ovládáním knoflíkem a. Digitálny dvojitý termostat. Slouží k regulaci otáček zejména ventilátorů podle. TS95H30: zakrytovaný dvojitý termostat na jímku, provozní s ovládáním knoflíkem a havarijní s manuálním resetem (obr.


1). Teplotní rozsah provozního. Tento dvojitý nastavitelný termostat ETR2pro všechny skříně obsahuje dva nezávislé termostaty, čímž omezuje požadavky na prostor ve skříni. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Umožňuje nastavit různé výkony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky