úterý 19. listopadu 2019

Kotel atmos dc 25 gs

Zplynovací kotle na dřevo od českého výrobce ATMOS. ACD je vyráběno jako varianta u kotlů DC S, DC S, DC GS. Kotel je zařazen do programu Kotlíková dotace.


Kotel atmos dc 25 gs

Dobrý den, zajímám se o zplynovací kotel Atmos DC GS. Teď už jen váhám, zda DC25S nebo DC25GS. U kotlů s označením GS se vše děje v keramickém topeništi s bočními. Je konstruován pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím.


Ocelový zplyňovací kotel na dřevo ATMOS DC GS. Kotel ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS a DC 40GS jsou úplnou novinkou v kotlích na spalování dřeva. Je to skutečný generátor na dřevoplyn. Ekologický zplynovací kotel na kusové dřevo.


DC18S, DC22s, DC25s, DC3OSE, DC32S, DC50S. Jmenovitý výkon kW (JV):, až. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového. Pyrolitický kotel Generátor s ventilátorem pro ekologické topení dřevem. Výkon: kW Palivo: Dřevo Objem násypky: 125l Materiál: Válcovaná ocel 6. Kotel Atmos Generátor DC 25GS má velký příložný prostor vyložený. Kotle ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS a DC 40GS s velkým příložným prostorem vyloženým keramikou pro optimální kvalitu spalování. Společnost Atmos do dnešní doby vyvinula typů teplovodních kotlů, na které má 15.


DC GS, DC GS, DC GS, DC GS. PŘEDNOSTI KOTLŮ NA DŘEVO: Kotle ATMOS Dřevoplyn. Dnes nám firma AP instalace oživila kotel Atmos DC25GS s. Kotelna pro spalování japonského topolu.


Asi budu omílat stará témata kotle atmos, ale zajímají mě vaše názory, zkušenosti eventuelně úpravy. Mám kotel Atmos DC25S, momentálně v něm topím. Technická data: Typ ATMOS, DC 15E, DC 18S, DC 22S, DC 25S, DC 32S, DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS, DC 40GS, DC 40SX, DC 50S, DC 50SE, DC 8DC. Výhody zplynovacích kotlů na dřevo ATMOS Možnost spalovat velké kusy dřeva Velký zásobník paliva - dlouhá doba hoření Vysoká účinnost až podle. Prodám kotel atmos DC 32s na dřevoplyn, používaný topné sezony. Náhradní díly pro kotle Atmos - kotle na dřevo, kotle na uhlí a zplynovací kotle. Akumulační nádrže AK 8včetně izolace.


Kotle na dřevo ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS a DC 40GS s velkým příložným prostorem vyloženým keramikou pro optimální kvalitu. Kotly s celokeramickým ohniskom, odťahovým ventilátorom, chladiacim výmenníkom proti prehriatiu a spalinovým termostatomkotol 3. ATMOS - kotel na zplynování dřeva DC25S ATMOS DC25S, SVT931. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Kotle - zplynovac kotel atmos dc 25gs, nabídky - prodám, prodej, inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky