čtvrtek 21. listopadu 2019

Revize klimatizace

Od ledna příštího roku budou mít provozovatelé některých tepelných čerpadel a klimatizací povinnost provádět revize. Kontroly těsnosti a jejich lhůty pro zařízení klimatizací, tepelných čerpadel, a systémů požární ochrany obsahující fluorované skleníkové plyny. Týká se to mimo jiné stacionárních tepelných čerpadel a klimatizací, u nichž bude nutné v některých případech zajistit každoroční revizi. Klima-Classic - klimatizace Toshiba - autorizované obchodní zastoupení, montáž.


Jak je to revizemi klimatizací a tepelných čerpadel od 1. Cenový sazebník revizí chladivových okruhů s regulovanými chladivy.

Revize těsnosti chladících a klimatizačních zařízení. Staré české lidové rčení říká „Kdo maže, ten jede“. A tak tomu je u každého technického zařízení a jen „perpetuum mobile“ si asi vystačí samo. Vlastníte klimatizaci a potřebujete u ní provést servis?


Běžně provádíme servis klimatizace, konkrétně diagnostiku závad a opravu. Zajišťujeme revize klimatizací a tepelných čerpadel. Povinná revize klimatizací ( chladících zařízení) je dána platnou legislativou a provozovatel má povinnost ji. Naše firma se zabývá projekcí, dodávkou a montáží klimatizačních a chladících zařízení. Mezi naše klienty můžeme zařadit jak běžného.

Tato revize vyústila v Nařízení (EU) č. Evropského Parlamentu a Rady. Provozovatel chladicího zařízení (tepelného čerpadla) využívajícího jako chladivo F-plyny, má povinnost zajistit u tepelného čerpadla pravidelnou kontrolu. REVIZE klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel a chlazení. Jako každé složitější technické zařízení, potřebuje i klimatizace pravidelnou preventivní. Revize klimatizací TOSHIBA od společnosti Manta PLUS, spol.


Každé zařízení potřebuje čas od času údržbu, seřízení i drobnou opravu, proto Vám firma JVP system nabízí službu. Revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace a vzduchotechniky. Revize elektro a hromosvodů, revize plynu, revize a servis chladících zařízení, klimatizací, měření emisí, měření účinnosti kotlů. Pokud si nejste jistí zda právě vaše zařízení této povinnosti podléhá neváhejte nás kontaktovat.


Je několik dobrých důvodu pro výhodný nákup u nás! Klimatizace ACOND Prodej, montáž a servis klimatizací ACOND. Rádi vám nezávazně vypracujeme. Kontrola energetické účinnosti klimatizačního systému: Povinnost kontroly účinnosti klimatizačních systémů se. Postup provádění revize úniku chladiva.


Servisní oddělení firmy Ondřej-Meissner s. Vám nabízí servis a revize. Revize Frýdek-Místek, provádění revizí pro chladicí, mrazicí a klimatizační technologie, revize se provádějí na základě zákona č.

Opravy, prodej, montáž a pravidelné revize a čištění klimatizací pro domácnosti, kanceláře i průmyslové objekty. Dále provádíme opravy a plnění autoklimatizací. Provadíme servis klimatizací značek Acon LG. Provádíme servis tepelných čerpadel.


Kompletní služby v oboru klimatizace a tepelná čerpadla. Máte klimatizační jednotku s obsahem kg chladiva a více? OT- klimatizace Brno, montáž klimatizace Toshiba, Daikin, LG, Sinclair. Zajistěte si funkční a zdravotně nezávadnou klimatizaci. Nezapomínejte na pravidelný servis.


Chlazení Patera provede diagnostiku závad a následnou opravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky