středa 27. listopadu 2019

Topné kameny

Topné kameny či topné skalky jsou vhodné pro většinu plazů. Vytvořte si díky topení z kamene vlastní životní prostředí z přírodních. Jsou určeny především pro lokální vyhřívání terárií. Jejich provoz je možný i ve vlhkém prostoru, nesmějí však být použity pro ohřev vody.


Terarijní topný kámen je použitelný do vnitřních částí terárií.

Přirozený vzhled ( imitace přírodního kamene ). Elektronicky kontrolovatelná teplota se signalizací. Ručně vyráběné topné kámeny z břidlice s přírodním vzhledem. Podporuje přirozené chování zvířat a zajišťuje konstantní teplotu cca 35° C. Vytápění terária, topné kameny, kabely a skalky pro terárium.


Zdravim, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti z použitím topných kamenů u hadů. Zda používáte doplňkové osvětlení (úsporná žárovka) nebo.

Je topny kamen vhodny pro hroznyse? TERARISTIKA Archiv Podobné Tropical Iguana Sticks je kompletní multisložkové rostlinné krmivo pro leguány. Základní krmivo pro dospělé zelené leguány a rostlinožravé plazy.


Topný kámen - břidlice - 15W. Výhřevné, neboli topné kameny jsou v teraristice velmi oblíbené. Zoo Med topný kámen Repticare Rock Heater mini 5W. Aqua Szut topný kořen 10W (x). Repti Good topný kabel W, m Top10.


Silikonový jednolinkový topný kabel do terária. Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. Jablonec nad Nisou, cena 180Kč, od goldlewi na Sbazar. Toto teplo je příjemné jako teplo z kachlových kamen,nebo od slunce.


Díky tomuto topení není teplotní. Kolem topných kamenů panuje značná kontroverze, někteří je už z principu zavrhují, jiní si je nemůžou vynachválit. Nízkowattový výhřevný kámen slouží ke kontaktnímu vyhřívání terarijních… Cena po registraci.

Dodavatelů, nebo výrobců topení z přírodního kamene ( topné sálavé panely) nebo těch, kteří se takto deklarují, je povícero. Kámen topný EXO TERRA Heat Wave Rock malý. Obrázek Deska topná EXO TERRA Heat Wave nejmenší 4W. Již řadu let montuji topné kameny. Sálavé kameny si vyrábím sám. Hobby Heat Protector Mini, 12x12x18cm . Farma s tradicí - živý krmný hmyz a teraristické potřeby.


Cena: 1Kč, Lokalita: Trutnov. Umělé topné kameny jsou zhotoveny z polymerbetonu (křemičitý písek, pojivo pryskyřice) dusáním do forem. Tvar kamene je dán použitou. Nabízíme úsporné, zdraví prospěšné, ekologické vytápění sálavými, částečně akumulačními topnými panely - nástěnné topení.


Topení z kamene je vhodné pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky