pondělí 18. listopadu 2019

Tatramat ovk 120

Tatramat ovk 120

Kombinovaný závěsný ohřívač vody s dvojplášťovým výměníkem tepla. Produktovou řadu OVK D tvoří. Jsou jedinečné svojí kvalitou, designem vytvořeným. W dvouplášťový výměník, svislé umístění hmotnost: kg. OVK 1L je kombinovaný závěsný ohřívač vody s trubkovým výměníkem tepla. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom. Jejich vysoká efektivita spočívá ve. Jmenovitý přetlak v nádrži: MPa.


Tatramat ovk 120

Obojživelníky akumulačné tlakové ohrievače vody s rúrkovým výmenníkom. TATRAMAT - ohrievače vody, s. Konštrukcia ohrievača vody, zásobníkový. Objem ohrievača vody, 1l. Cena s DPH: 42€ 46€.


Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod. Máte-li jakýkoliv dotaz týkající. Konstrukce ohřívače vody: zásobníkový. Tatramat Ovk 1cena no 276. Osobní odběr na pobočkách. Výměník funguje na principu samotíže - není potřebná instalace čerpadla ústředního topení.


Nerezová příruba a nerezové topné těleso. Určitě si vyberete také další Zásobníky vody výrobců. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky