čtvrtek 28. listopadu 2019

Vetraci pas

Jeho šíře je upravena na všechny běžné šíře. Větrací hřebenový pás AIR FLEX S. Ventilační pás s větracími otvory. Vetrací pás nárožia so štetinami, vetrací pás hrebeňa pre šikmé strechy. Zabraňuje vlétávání ptáků do odvětrávací mezery.


Montuje se z čela kontralatě.

Dodáváme v 5ti metrových pásech. Hliníkový větrací pás okapní v přírodním provedení. Pás zabraňuje vlétávání ptáků do odvětrávací mezery. Chrání prostor mezi kontralatěmi proti vlétávání a hnízdění ptáků v prostoru mezi krytinou a difuzní fólií.


Oboustranně použitelný (z každé strany jiná barva). Kombinovaný větrací prvek s okraji ze štětin a plastového těla. Používá se jako větrací a izolační pás pod hřebenáče ve hřebeni i nároží.


Dobře se vytvarovává podle tvaru krytiny. Je možné použít oboustranně.

Kód: skladem v eshopu Dostupnost. Pro intenzivní větrání hřebene a nároží a pro minimalizaci vnikání dešťové vody do střešního pláště. Univerzální větrací pásy hřebene a nároží.


ALFAROL - M - hliníkový vetrací pás. Popis: Prodám větrací pás hřebene Metalroll. Vybírat lze z různých šířek pásu. Ochranný větrací pás pod krytinu hřebene a nároží, proti zalétávaní ptactva pod střešní krytinu. Lindab Roll vetrací pás - m. Vaše hodnotenie: Doprava zdarma Dodanie do dní. Používa sa tak pri profilovaných, ako aj.


Samolepící větrací pás hřebene a nároží je pro své vlastnosti vhodný k ochraně před sněhem, vodou a hmyzem. Díky pevné PP tkanině a šitému spoji s. Hřebenový větrací pás se štětinami. Těsnící plastový pás pod hřeben, zakončený oboustranně štětinami, zabezpečujícími větrání a přitom ochranu proti. Gunnex Guneroll je jednovrstvý ventilační hřebenový a nároží pás šikmých střech.


Intenzivní větrání hřebene a nároží – s - Guneroll větrací pás hřebene a. Spoznajte vlastnosti a výhody inovatívneho produktu. Dobry den, mame novu strechu, tondach samba sklon 25°.

Dost nas ale zaraza ze strechar neprilepoval vetraci pas pod. Nosná šíře plastu 1mm, 2mm. Délka kartáčů mm, mm. Chrání střechu před proníkaní sněhu, deště, vlhkosti, prachu a. Celokovový větrací pás hřebene a nároží - šířka 3mm pro intenzivní větrání se středovým výztužným páskem je vhodný pro větší typy hřebenáčů.


Je určen k intenzivnímu větrání hřebene a nároží. Figaroll je univerzální řešení použitelné pro pokládání hřebene i nároží na sucho. Podstatnou součástí tohoto nového produktu jsou vrapované okraje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky