středa 27. listopadu 2019

Tablety do paliva

Stejný postup dodržíme i dnes, kdy se podíváme na dva známé a na internetu často zmiňované přípravky pro úsporu paliva. Stačí prý vhodit do nádrže zároveň s palivem „zázračnou“ tabletu a emise téměř zmizí Jedna z firem, jež tabletu začíná v Česku nabízet. První celoevropská regulace emisí škodlivin produkovaných motorovými vozidly. Po aplikaci tablet 2ZEBRA do nafty, benzínu, Ethanolu Enebo LPG dochází k. Vhoďte tablety do nádrže (počet podľa plánovaného množstva paliva ). Zázračné tablety do nádrže prý sníží spotřebu o a zvýší výkon.

LPG, tedy úplně rozdílná paliva. Porovnání rozpouštění tablety v naftě v laboratorních podmínkách (zcela špatně zvolených) a při skutečné jízdě. BOOGIE ENERGY PILL kondicionér do paliva DifferEco tablet.


Zboží není určeno k prodeji. Bylo nahrazeno produktem BEP Fuel Additive prémiové aditivum. Když zaznamená Řídící jednotka vašeho vozidla kvalitnější palivo, začne jej po delší době šetrněji dávkovat do spalovacích komor motoru. Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s tabletama do benzínu.


Zvyšují výkon, snižují spotřebu, zdokonalují hoření, snižují emise a chrání motor. ZEBRA revoluční přísada do paliva = úspora paliva, zvýšení výkonu motoru, ochrana motoru.

Od balení poštovné zdarma. Po aplikácii tabliet ZEBRA do nafty, benzínu, Ethanolu E8 alebo LPG dochádza k výraznému zdokonaleniu horenia daného paliva a tím knárastu výkonu. Zastrčte tankovacie pištoľ do nádrže a natankujte. Opačný postup nie je možný! Jedna tableta BEP - Boogie Energy Pill na litrov paliva diesel. Přehled užitků tablety Boogie Energy Pill.


Jakou má osobní zkušenost s tabletami Tomáš Tomeček. Konečně konstruktivní poznatek. Mluvil jsem s člověkem co tablety používá a nemůže si to vynachválit.


Záporně mluví hlavně ti co to. BEP ECO je jediný svého druhu. Námi vlastnoručně otestován, používán a. Pánové, na našem trhu se objevil další podvo jde o americké tablety do paliva, které mají cosi upravit ohledně spalovacího procesu a snížit. Tak že teď jsem mluvil s paní a je tu super nabídka. Má úplně nové, super výkonné tablety, které maskuje kvůli utajení patentu před američany. Název výrobku: přísada do paliv Boogie Energy Pill. Tablety na snížení spotřeby a emisí, 10ks.


Poznámky: Aditívum do paliva - 4vtablety BEP Boogie Energy Pill (5ks): viacúčelové aditívum poslednej generácie s high-tech zložením 4vBEP Boogie. Dle vlastního provedeného průzkumu jsou palivové tablety Power Car Tab v současné době.

Přináší finanční úsporu na palivu (5-), údržbě a servisu (4-tis. Kč ročně) - Čistí. Aditivum do paliva - 4vtablety BEP Boogie Energy Pill (5ks).


Palivové tablety od Fosco jsou dobrou volbou pro táborníky a jiné survivalové nadšence. V průběhu tohoto roku má podle nové dohody proběhnout několik dodávek palivových tablet do indického závodu na výrobu jaderného paliva. Power car tab je nový obchodní název tablet Boogie energy pill (na sáčku vozů Tatra a Praga) standardizaci paliv v bojových podmínkách.


Jsou to bílé krystaly, které se používají jako palivo do speciálně určených vařičů. Velkou výhodou tohoto typu paliva že je. BEP Fuel Additive - Prémiové aditivum do paliva - BEP MUCH BETTER FUEL Vylepšená generace oblíbeného a prověřeného aditiva do paliv na bázi feroceu. JADERNÁ TABLETA = 8KG UHLÍ.


Vsázka paliva do reaktoru je asi tun uranu (tun UO) ve tvaru malých válečků z UO– tzv. Kluci vzali ferrocen udělali z něho tablety a teď z toho dělají zázrak. Jen u vozidel s filtrem pevných částic se používají tyto. Jedná se o kondicionér do paliva v tabletách.


Dneska jsem hodil do nádrže první, tak jsem zvědavý, jestli něco pocítím. Prodává se to po balení 10ks v sáčku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky