úterý 19. listopadu 2019

Masážní autopotahy

Masážní autopotah kuličkový - modrá mřížka. Univerzální masážní podložka na sedadlo automobilu se zabudovanými magnety a. Sedáky a masážní potahy na sedadlo. Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu, univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel. Pohodlí při jízdě Vám zajistí kvalitní autopotah, který se postará o.

Autopotah kuličkový s lemem. V nabídce Našeho eshopu najdete různé masážní a vyhřívaná potahy do automobilu. Potah sedadla masážní s magnety černý.


Nabídku neustále rozšiřujeme. Vyrábíme kuličkové autopotahy a masážní rohože na židle a lůžka prvotřídní kvality. Naše kuličkové autopotahy mají široké využití, zpříjemní dlouhé.


Prodáváme originální a náhradní díly pro širokou škálu osobních a užitkových vozidel. Nabízíme také velký výběr různých autodoplňků.

Náročnější řidiči určitě ocení vyhřívané nebo masážní potahy, které lze. Pro profesionální řidiče je nabídka rozšířena také o vyhřívané nebo masážní autopotahy, které zpříjemní každou delší cestu, ať po České. COMPASS Poťah sedadla masážny s magnetmi sivý. Vyhřívaný potah na sedadlo masážní s ohřevem, černý 12V. Co si budeme povídat, v dnešní době se většina dospělé populace potýká s bolestmi zad a nohou.


Ať už za nimi stojí sedavé. Je doopravdy velice nepříjemné usednout v automobilu v chladných dnech do sedadla studeného jako led. Jestli hledáte přesně šité autopotahy podle střihu na konkrétní model auta, luxusní. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma vyhřívaný a masážní autopotah. Společnost Vopi na dlouhé cesty doporučuje masážní autopotahy.


Vopi umožňuje každému klientovi nechat si vyhotovit autopotahy na míru z. Další podskupinou potahů do auta jsou vyhřívané autopotahy. Potom zkuste vyhřívané masážní autopotahy. Tyto autopotahy disponují zabudovaným vyhříváním a masážními motory. Magnety jsou uloženy v sedadlové i opěradlové části. Masážny guličkový poťah s pevným lemom a výplňou z drevených guličiek.


Zimní výbavaVyhřívané autopotahy.

Vopi je předním dodavatelem autopotahů na míru. Cena je různá dle designu, výrobce a funkcí. Ty lepší umí kromě vyhřívání třeba i poskytnout řidiči masáž zad. Normálně do zdířky, kde máš zapalovač, tam mám autopotah aspoň. Dobré dopoledne, jezdím děnně cca 4km a masážní autopotahy si. A jaké autopotahy se nacházejí v nabídce?


Potahy sedadel sada 9ks POLY modré AIRBAG. Univerzální, šité na míru, masážní či vyhřívané autopotahy určené pro řidiče i spolujezdce. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Vybavení interiéru aut bazar: potahy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. Plánujete-li cestovat také v noci, pak by ve výbavě Vašeho automobilu neměly. Můžeme je najít jako autopotahy na míru, univerzální autopotahy ale také například masážní autopotahy. Jedním z nejnovějších modelů autopotahů jsou potahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky