pondělí 18. listopadu 2019

Tepla vitrina

Chladicí, neutrální, teplá vitrína cukrářská,oblé čelní sklo, skleněné police, osvětlení polic a vitríny, výstavní plocha, zadní posuvná izolační skla, barva. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tepla vitrina. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Podávejte pokrmy v té nejlepší teplotě pro servírování. V tom vám skvěle pomohou tepelné vitríny.

Ohřívací vitrína neboli teplá vitrína je velmi oblíbený doplněk, který může zdobit právě vaší restauraci, prodejnu apod. Nabízíme vám elektrické ohřívací vitríny. Bezplatná inzercia, tepla vitrina predaj a inzercia. Tato teplá stolní vitrínka je ideální volbou pro restaurace, bary a kavárny.


Svým moderním designem zaručuje jedinečnou prezentaci vystavených potravin. Nastavení udržovací teploty. Načítají se parametry a popis produktu, vydržte prosím okamžik. Profesionální teplá stolní vitrína KENTUCKY HOT economy - prezentační prosklená pultová vícestupňová vitrína Kentucky HOT - je určena pro prezentaci a.

Pro podporu prodeje svých výrobků uvedla naše firma na trh řadu pultových teplých a chladicích vitrín KENTUCKY ECONOMY. Vyhřívaná obslužná pultová vitrína vysoké kvality. Teplá vitrína RTR 1Nordline o objemu 1litrů za skvělou cenu. Vitrína vyrobená z nerezové oceli. Zvlhčovací systém pomocí odnímatelné gastronádoby.


Přední sklo oblé, zadní posuvné dveře nerezové police, prosklené. Vlastnosti: termostat přední oblé. K prezentaci a uchování teplých potravinářských produktů v restauracích, hotelích a jiných stravovaích zařízeních. Do této vitríny lze vkládat normalizované. VIC EWEN a SON s plynulou regulací 60- 280C, rozměr d. NORDline teplá vitrína RTR130L-2. Termostat,zvlhčovací systém pomocí odnímatelné gastronádoby,přední oblé sklo,prosklené boky, nastavitelné nerezové. Provedení: celonerezové s ukazatelem teploty.


Moderní teplá pultová vitrína (RTR-120) s nad časovým designem a za velice příznivou cenu. Prosklená vitrína, statický ohřev, posuvná dvířka ze strany obsluhy, roštové police, kontrolka chodu, teploměr. Luxusní teplá vitrína GEORGIA Square HOT - teplá vitrína určena k. Samoobslužná vyhřívaná vitrína Bartscher je vhodná pro udržování teploty zpracovaných pokrmů.

Celonerezové provedení, sklopné víko a boční stěny z. Název poptávkového řízení: Odprodej tepelné vitríny. V souladu s platnou legislativou Vám nabízíme k odprodeji níže uvedený movitý. V naší nabídce najdete od této značky pestrou paletu gastro zařízení, jako jsou nejrůznější vitríny – chladicí, neutrální, teplé, s agregátem i bez, přístěnné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky