neděle 24. listopadu 2019

Thule servis

Pro automobilky střešní nosiče z vyrábí společnost THULE, ale bohužel jsou tak specifické tvarem, že náhradní díly nelze doobjednat. Jeden z nejlepších servisů thule v čr. Půjčujeme nosiče na aut. Thule vám pomůže přepravit cokoli potřebujete, a to bezpečně, snadno a stylově, abyste si mohli naplno užívat aktivního života.


Obsluha vyškolená přímo od Thule. Zajišťujeme značkový servis všech výrobků Thule.

Provádíme opravy střešních nosičů, nosičů kol, střešních boxů a výrobků s. Máme bohaté zkušenosti s montáží, servisem . Váš internetový obchodní dům. Nabízíme odborný servis a náhradní díly. Naše společnost je AUTORIZOVANÝM prodejcem a dovozcem značky THULE.


Po domluvě provádíme montáže nosičů kol THULE na Vaše auto. Servis letní - Montáže nosičů Thule. Specializovaný prodejce autopříslušenství značky THULE.

Prodej, půjčovna, bazar a servis autoboxů a nosičů. Naše firma se zabývá prodejem střešních nosičů Thule, jejich servisem a půjčováním. SKI se zabává prodejem a servisem lyžařského vybavení všech značek.


Autoboxy, střešní nosiče, nosiče kol a lyží, sněhové řetězy THULE Ústí nad Labem. Zánovní vozy a servis osobních, užitkových a nákladních vozů všech značek. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Obchod Thule - střešní nosiče, nosiče kol, dětské vozíky, střešní boxy na auto, sněhové řetězy, nosiče lyží a snowboardů. My jsme bohužel také nenašli autorizovaný servis, Velofiala nechce dělat servis vozíků, které nejsou koupené u nich.


Thule Thule vyvíjí, vyrábí a prodává systémy střešních nosičů. Kompletní a funkční řešení přepravy dovoluje rozšířit úložný prostor vozidla podle vašich. STŘEŠNÍ BOX krátký 3l (Pacific 1Thule ). Author, GT, Haibike, elektrokola, dětské cyklovozíky, cyklopříslušenství a servis. VW Passat (B7) original, 1Kg, 50- Kč, 7- Kč. Peugeot 3original, 1Kg, 50- Kč, 7- Kč. Kategorie značky THULE v naší nabídce.


Dětská cyklosedačka Thule RideAlong - dark grey. Střešní boxy také půjčujeme. Dejte LIKE naší stránce a čeká Vás sleva na vypůjčení.

Thule a Jetbag provádíme servis a opravy. Dovoz kurierom do hodín, značkové príslušenstvo. N-MOTOR - AUTORIZOVANÝ PREDAJ A SERVIS VOZIDIEL FORD A MAZDA PRE.


Vyberte si z produktov THULE priamo v našom showroome. Přejít na Strešný box THULE Touring 7- Strešný box THULE Touring 7je vybavený rýchloupínacím systémom Fast Click s integrovaným. Ceny jsou s DPH Pro držitele servisní knížky Fedor Auto a Bosch Car Service sleva. Půjčovna střešních boxů - Thule Motion 600.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky