pondělí 2. prosince 2019

Letlampa na plyn

Letlampa Kemper Oblíbený model plynové letlampy s plastovým držákem propichovacích kartuší a patentovaným systémem zámku proti uvolnění kartuše. Grily a příslušenství, plynové vařiče, nářadí pro instalatéry, litinové nádobí, paella. Vhodná také jako cukrářská let lampa.


Spodní miska pro zasunutí kartuše je vyrobena z pevného kovu. Zajištění plynové kartuše je.

Letlampy,letovací hořáky, jsou přístroje pro pájení či letování a slouží i jako opalovací pistole, přičemž zdrojem tepla je hoření plynu. Náplně jsou jednorázové a liší se od sebe připojením (propichovací, závitové) a typem směsného plynu dle výkonu. Nabízíme velmi široký výběr letlamp pro. Letlampa VALVO s piezo zapalováním a předehřevem plynu je výkoný pájecí hořák s ergonomicky tvarovanou pogumovanou rukojetí, plynulou regulací výkonu. Nahřívací hořák a přístroj na sušení osvědčená pájecí letlampa byla.


C, druh plynu : propan, směs a klimatizační systémy, zapalování grilů. Vezměte své prázdné plynové láhve jednoduše do prodejny Hornbachu. My vám rychle vyměníme vaše prázdné láhve na zkapalněný plyn za plné a budeme.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Predám plynový horák ( letlampa ) s piezoelektrickým zapaľovaním a plynovou kartušou. Plynová náplň (kartuša) má váhu 2gramov a vydrží 2minút. Standardní letlampy využívají jako energetický zdroj butan nebo směs propan.


Letlampa Top Line PIEZO Letlampa s predohrevom plynu a piezo zapaľovaním Predohrev plynu tzv ROTAFLAME je v podstate jednoduchý výparník, ohrievač. V dílně najdou rozmanité využití především pájecí soupravy ( letlampy ) k opalování, pájení či nahřívání trubek. Soupravy, tvořené hořákem a. Díky své kompaktnosti je mikroplynový hořák ideálním průvodcem na cesty. Let lampa ERBA na plynovou kartuš E. V kategórii Plynové pájkovačky najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení.


Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Popis: plynový hořák GEKO slouží k ohřívání, opalování, smršťování a lepení materiálů. Letlampa TYPHOON P Pájecí souprava s piezoelektrickým zapalováním.


Plynový ventil je umístěn ve střední horní části letlampy. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.

Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Letlampa Tornado je mnohoúčelový hořák, který najde uplatnění v domácnosti i dílně. Levný provoz a dlouhá životnost, bezpečná a jednoduchá obsluha.


Letlampa Valvo je základní profesionální hořák vhodný pro práci v jakékoli pozici vzhledem k integrovanému předehřevu plynu. Série KIT4je speciální edice. Pájecí letovací lampa PB kartuše ( 1gr. ) Více detailů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky