pondělí 2. prosince 2019

Termostatická hlavice rohová

Termohlavice má nastavení 1-5. Velice kvalitní a spolehlivá rohová termohlavice. Bílá termostatická hlavice s připojovacím závitem 30x5. Součástí armatury je bílá termostatická hlavice.


V těle armatury je integrovaný ventil a regulační uzavírací šroubení - lze tedy odpojit žebříček od otopné soustavy. HEIMEIER termostatická hlavice WK rohové provedení.

Rohový středový termostatický ventil. Připojení na měděné trubky Ø mm. Týdenní programovatelná hlavice pro termostatické ventily Clip-Clap nebo M30x5. Příslušenství termostatických hlavic. Danfoss sada termostatická pro podl.


Pro radiátorová tělesa typu ventil- kompakt. Rohové termostatické hlavice ER Systém včetně sady ventilů pro přímé napojení. Určeno pro montáž moderních radiátorů.

Popis produktu „ termostatická hlavice VITerm”. Použití termostatických ventilů v kombinaci s termostatickou hlavicí umožňuje individuální nastavení teploty v různých místnostech dle způsobu jejich využití a. Programovatelná termostatická. Ventil lze použít jak na rohové připojení, tak i na přímé.


Možnost plynulé změny přednastavení kv hodnoty. Objímka dvoušroubá ocelová Metalac - výprodej. Ruční hlavice se dá zaměnit za termostatickou hlavici AR470. Sety termostatických ventilů - hlavice, ventily a šroubení.


Ventil DNtermostatický s přednastavením rohový, COSMO. Vlastní regulaci zajišťuje termostatická hlavice s paroplynovou nebo. Hlavice kompatibilní s ventily Heimeier. TRV HONEYWELL – typ DFV (přímý), EFV ( rohový ) odpovídají stavebním délkám běžně. Sapho COMPACT připojovací sada ventilů ruční rohová, chrom.


COMPACT Ruční sada ventilů bez termostatické hlavice vhodná pro připojení otopných těles s. Armatura HM rohová s bílou termostatickou hlavicí - KORADO. Radiátorové ventily pro termostatickou hlavici na vstup do radiátoru, vnější závit. Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn.


Ridea PLUS termostatická sada ventilů rohová, nikl.

Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. GIACOMINI R4termostatická hlavice clip- clap Kód: R470X001. Sada rohové provedení - barva: bílá. Skládá se z armatur: „ Multiblock T” jako sada bílá designová krytka termostatická hlavice „Uni SH“ jako u.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky