středa 5. dubna 2017

All servis

Prodej a servis klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Nejlepší servis elektroniky po celé ČR. Rychle, levně a spolehlivě to je náš přístup.


Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Aktuální i úplný výpis firmy ALL SERVIS, s. Nabídky volných pracovních míst ALL SERVIS, s.

Tepelná čerpadla: ACON Panasonic, LG, Sinclair. Připravujeme novou verzi našich stránek, děkujeme za pochopení! Liberec, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Novoborská, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty. Internetový obchod značkových klimatizací.


Provádíme opravy počítačů, notebooků, kamer. Naší hlavní činností je nyní VO a MO prodej a. Nabízíme také hotelové vozíky, víceučelový úklidový vozík, kombinované vozíky a servisní vozíky. K vozíků Vám rádi dodáme doplňující příslušenství jako jsou.

POLAR - SERVIS All system s. Ať se Vám rozbije cokoli tady to dají. Oficiální název: ALL SERVIS, s. Zabýváme se prodejem, servisem, montáží i údržbou klimatizací. Nabízíme k prodeji klimatizace, vzduchotechniku a tepelná čerpadla. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Přečtěte si hodnocení slevových nabídek a pravdivé recenze až od stovek zákazníků. Kontaktní osoba, Daniel Procházka.


All Service – co říkají uživatelé Skrz. FIRMA ZAJIŠŤUJE ÚKLIDOVÉ SLUŽBYúklid půdních a sklepních prostor (včetně dopravy kontejneru)čištění konstrukcí, svítidel, obložení, okrasných předmětů. Nabízíme rekonstrukce budov, stavebně řemeslné, svářečské, zámečnické, instalatérské, zednické, malířské a dokončovací práce. Správa budov, upratovanie práce, čistenie okien a interiérov. Pneuservis – uskladnění pneu.


Autoservis, opravy silničních vozidel. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu. Pak se mi povedlo přejet ho autem. ALL service telefon opravil ale asi po měsíci se display. Telefónne čísla pre ALL SERVICE, s. UNITED PARCEL SERVICE (UPS)-SLOVAK PARCEL SERVICE s.

Specializujeme se úklidové služby pravidelné, hloubkové i stavební úklidy většího rozsahu pro firmy, podniky, úřady a instituce. Naše firma se zaměřuje zejména na servis klimatizace, servis vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Opravárenský servis Festool.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky