úterý 4. dubna 2017

Bojler dražice návod

K dispozici jsou návody, rozpady, certifikáty, informační listy, podklady pro projektanty a další dokumenty pro ohřívače vody ( bojlery ) Dražice, včetně archivu. MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO IZOLACI SE ZIPOVÝM UZÁVĚREM. Montáž izolace lze provádět jen ve dvou osobách, u větších bojlerů ve. Na splátky od: 5Kč Spočítat splátky. Ihned k dispozici na prodejnách.

Ohřívač vody Dražice OKCE bílý. Zásobníkový elektrický ohřívač vody. Návod k obsluze a instalaci. Pojistný ventil se montuje podle přiloženého návodu. Družstevní závody Dražice – strojírna s. Význam piktogramů použitých v návodu. Odstavení bojleru s hlídáním minimální teploty 5°C.


Jaroslav Oliva, představuje na veletrhu Aqua.

Charakteristika kulatých ohřívačů vody ( bojlerů ) OKCE. Před instalací ohřívače si pozorně přečtěte tento návod ! Vám děkují za rozhodnutí používat. PŘED INSTALACÍ OHŘÍVAČE SI POZORNĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD ! Jako vždy kvalita, starý dražický bojler vydržel roků, není co dodat. Dobrý den, z informací v návodu na našich stránkách vyplývá, že vzdálenost. Připojte uzem ovací kabel na zemnící svorku bojleru, resp.


Výňatek z návodu DZD Dražice pro bojlery : 9. ELEKTRICKÁ INSTALACE Schéma el. Jednoduchý návod na to jak vyčistit bojler s obrázkem řezu ohřívače vody Dražice. Bojler DRAŽICE OKHE SMART Inteligentní ohřívač vody s možností připojení na. Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným. Stáhněte si návod : Drazice_OKHE_Smart_navod. Ještě jednou, děkujeme za zakoupení ohřívače vody Dražice.


Přezkoušení pojistného ventilu ( podle návodu přiloženého k ventilu ), se může uvést ohřívač. Výrobce: DZD DRAŽICE, Záruční lhůta: Prodloužená záruka výrobcem.

Bojler pracuje v režimu HDO, ale pokud zjistí, že nebyla za celý den vypotřebována. Značka: Dražice Série: OKHE Kat. Keramické topné těleso bojleru mimořádně dobře odolává tvrdé vodě a výrazně prodlužuje. Druzstevni zavody Drazice s. Všichni doporučují bojlery Dražice, zdají se mi ale hodně levné - jsou kvalitní a. V každém návodu k bojleru je psáno že se má po nějakém čase čistit a při tom. Tímto návodem Vás seznámíme s. Tato aplikace Smart bojler Vám umožní přístup k ohřívači vody prostřednictvím Bluetooth. První spárování je chráněné, a je nutné opsat kó který ohřívač. Termostaty a tepelné pojistky bojlerů Dražice, Tatramat, Mirava, Hlavačka a Čech a dalších značek.


Je potrebné dodržať návod na inštaláciu, ktorý je súčasťou balenia. Prohlédněte si cenové nabídky na Dražice Nibe Eminent R-od obchodů na Zboží. Bojler je z výroby vybaven kombinovaným pojistným a směšovacím ventilem se zpětnou klapkou pro přímé napojení.


NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI ZÁSOBNÍKOVÝ OHŘÍVAČ VODY PRO. Vyčištění se provede otvorem příruby a to následujícími úkony vypustit bojler . Dražice OKHE 1SMART ÚSPORA NEJMÉNĚ O DALŠÍCH Inteligentní ohřívač vody s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky