pondělí 10. dubna 2017

Hoxter ecka

Bezchybně fungují v uzavřených. Krbová vložka je vybavena litinovou kopulí a určena pro přímé napojení na komín. Bezroštové spalování umožňuje úplné dohoření paliva a. Teplovodní krbové vložky nabízejí jedinečnou atmosféru pohledového ohně a zároveň efektivní přenos užitného tepla do vody. Výkon 13kW- do vzduchu 1kW- do vody 9kWprůměr kouřovodu 200mm.


Hoxter ECKA :Akumulačné a teplovzdušné krby Hoxter sú dnes najžiadanejším spôsobom vykurovania.

Novinkou firmy Hoxter jsou také nové. HAKA krbová vložka s rovným prosklením. ECKA krbová vložka s rohovým prosklením. UKA krbová vložka s třístranným prosklením.


Rozpětí výkonu: 7-13kW. Celkový výkon 1kW, z toho výkon do. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tyto krbové vložky jsou stejně kvalitní jako litinové, mají integrovaný přívod. Dvojité prosklení zvyšuje izolační vlastnosti dvířek a zmenšuje tak množství tepla sálajícího přes.

Regulovateľný výkon: 5–kW. VAT Start your Fast Track Order. There are various frame options which are priced separately. Hoxter heeft in deze haard de modernste techniek gebruikt om een hoogwaardige en. PROVOZ S PŘÍMÝM NAPOJENÍM NA KOMÍN. Jednoduchá forma rohového krbu je doplnená o svojrázne predĺženú lavičku, ktorá je materiálovo a farebne zvýraznená keramickým obkladom.


Hoxter produserer deres innsatser etter et ufravikelig. Sálavý krb s vložkou Hoxter Ecka se blíží do finále. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Představujeme další z řady krbových tepolovodních vložek s rohovým uspořádáním pohledového skla.


Tato vložka se nabízí ve dvou variantách dle způsobu. The furnace is equipped with a mechanism for vertical opening doors, smooth. A case of refractory steel, the. This Pin was discovered by Linnatuli Oy. HOXTER vesitakka edustaa huippulaatua. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Zelfs het kleinste onderdeel in een Hoxter -haard heeft een bepaalde plaats en functie. De topkwaliteit die men nastreeft is enkel maar te bekomen wanneer de.

OperatiOn when directly cOnnected tO chimney ecka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky