úterý 11. dubna 2017

Ležatý bojler dražice

Hledáte 160l bojler drazice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Nabízíme bohatou nabídku elektrických a kombinovaných bojlerů i bojlerů s tepelným čerpadlem. Protože mám kovové masivní rozvody TUV, tak při instalaci bojleru jsem si nechal dát cca 20cm. Popis: Prodám zcela nový. Tradiční český výrobce bojlerů. Bojlery, se kterými budete spokojeni. Tento model je určen pro ležatou montáž například na konzole pod strop.


Technické parametry v obrázku. Náhodou jeden kombinovaný ležatý bojler Tatramat doma mám a je stále. Dražice OKCV 1ohřívač ležatý. Přednosti: - úsporný provoz díky. Ležatý bojler můžete umístit tam, kde není dostatek místa pro svislý ohřívač vody.


Vyrábíme ohřívače vody ( bojlery ) a akumulační nádrže, stojaté i ležaté . Prodej bojlerů a ohřívačů vody v Jihočeském kraji a. Horizontálne bojlery - ležaté. Má někdo s tímto bojlerem nějaké. DRAŽICE OKCV 1bojler kombi. Používali jsme ležatý kombinovaný bojler 160l se stejným topným tělesem, bez anodové tyče a. Divný je, že keramická topná patrona 1F. TATRAMAT ELOV elektrický ležatý ohřívač vody 2kW.


Vertikálny ohrievač vody OKC. S námi máte slevu jistou! Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Ležatý bojler dražice
Ležatý bojler dražice

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky