pondělí 3. dubna 2017

Mrazící skříň

AISI 30 ventilované chlazení, digitální termostat, automatické odtávání. Mrazící skříň s prosklenými dveřmi. Vyberte si model, který bude. Těsnění se dá snadno vyměnit, což značně ulehčuje údržbu. Comfort se statickým chlazením pro gastronomii.


Mrazicí skříň digitální Electrolux ecostore, dveře, 670l, mod.

Nastavení teploty elektronickou. Potřebujete uchovat větší množství mražených potravin a zároveň o nich chete mít přehled? Pak je pro vás ideálním řešením prosklená mrazící skříň. Profesionální chladící a mrazící skříň. Toto zařízení slouží k udržení tuhosti a čerstvosti zmrzliny a cukrářských výrobků bez jakýhkoliv ztrát. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


More capacity and best in class in energy efficiency. Chladicí skříně Liebherr, Ledofm.

Mají tvar běžných podpultových ledniček ale liší se tím že mají nucený oběh vzduchu a jsou. Objednávky on-line na našem e-shopu! Laboratorní mrazící skříň Q-Cell 500ZN o objemu komory 4l. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. K dispozici jsou skříně v bílém. Skříně mají již ve standardu vnitřní plášť z. Uděláme cenu přímo pro vás. Standartní vybavení: ventilátorový. Vlastnosti: ventilované chlazení automatické odtávání digitální termostat chladivo R 134a vypnutí ventilátoru při otevření dveří osvětlení izolace mm. U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Focus Prosklené boxy na mražené výrobky Focus jsou novou řadou se zaobleným posuvným víkem a izolací 75mm.


Podpultové mrazící skříně s intenzivním ventilovaným chlazením. Stejně jako chladící zařízení i mrazící zařízení funguje na principu schlazení popřípadě zmrazení. Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám prokázali zakoupením našeho přístroje. Při jeho používání Vám přejeme hodně spokojenoti. Testovací popis kategorie chladicí skříně mrazicí skříně plné dveře.


Skladování potravin v chlazeném. Při používání Vám přejeme hodně spokojenosti.

Nordline UF 2Podstolová mrazící skříň. Počet výparníkových roštů: 7. Celonerezová podpultová mrazící skříň s intenzivním ventilovaným chlazením. Vlastnosti: statické chlazení digitální termostat chladivo R600a nerezové opláštění snadno vyměnitelné těsnění zabudovaný zámek výparníkových roštů.


Internetový obchod - mrazící skříně - plné dveře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky