úterý 4. dubna 2017

Okc200ntr

Bojler DRAŽICE OKC 2NTR stacionární zásobník teplé užitkové vody. Vhodné pro externí zdroj tepla. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Celý popis a technické parametry.


Nakupujte elektroniku od EURONICS.

Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓. Zásobníkový ohřívač vody s objemem 200. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Zeptejte se na tento produkt.


Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 2litrů určený k montáži. Stacionární zásobník teplé vody s boční přírubou a jedním výměníkem, vhodný k mnoha různým zdrojům tepla a má možnost instalace topného tělesa. Tento nepřímotopný bojler od.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jak velký zásobník na teplou vodu budu potřebovat, abych zbytečně neohříval vodu, co nespotřebuji? Velikost zásobníku se prvořadě řídí. Stacionárny nepriamovýhrevný zásobník THERM OKC 2NTR ponúka svojim užívateľom 2l teplej vody. Warmwasserspeicher OKC 2NTR. Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem v objemech. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Bojler nepřímotopný stacionární s bočními vývody výměníku bez boční příruby s jedním výměníkem.


Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné. Volbou vhodného typu ohřívače a objemu máte možnost. Závěsný, svislý, nepřímotopný ohřívač vody - bez topného tělesa. Dostupnosť, Bežne dostupné do: 2-dní. Poloha instalace: svislý ( vertikální) Objem ohřívače vody (l): 210. Naše cena včetně DPH a PHE.


Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Poslať známemu Opýtajte sa. Objednať kusov, Vložiť do.

Nepriamovýhrevné ohrievače k postaveniu na zem v objemoch 100–2litrov so. Dražice OKC 2NTR Stacionárny zásobník TÚV, valcový, objem 208L, biela. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


Vandens šildytuvų duomenys. Galia šilumokaičio, kW, 32. Pastatymo tipas, Pastatomas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky