pondělí 10. dubna 2017

Servis bazenu

Naše péče o bazény jejich prodejem nekončí. Stojíme po vašem boku po celou dobu, kdy si budete užívat pohody při koupání na vaší zahradě. Jsme společnost s bohatými zkušenostmi v oblasti čištění bazénů, údržby bazénů, údržby bazénové vody a dalších činností spojených s provozem. Zajišťujeme profesionální servis bazénů, jezírek a jejich technologií.


Jsme vždy připraveni provést rychlý a kvalifikovaný servisní zásah.

Servis, opravy a montáž bazénových filtrací, čerpadel, potrubí, tepelných čerpadel a dalších zařízení. Montáž a oprava bazénů z těžké folie. Nevíte si rady s novým bazénem nebo vířivkou?


Rádi vám poradíme i navrhneme řešení. Vzhledem k tomu, že naši technici mají dlouholeté zkušenosti s veškerým sortimentem bazénů, nabízíme kompletní servisní služby pro všechny typy bazénů i. Provádíme veškeré úkony spojené s provozem bazénů. Specializujeme se na komplexní dodávky bazénů, od projektových prací po realizaci a servis - záruční i pozáruční.

Spuštění do provozu vyčištění bazénu a doplňků dezinfekce povrchu bazénu zkompletování bazénové technologie a její příprava na sezónu Čištění čištění. Jsme mladá, úspěšně se rozvíjející firma, založena na bázi dlouholetých zkušeností v oboru návrhů a realizace bazénů v soukromé i veřejné sféře. Zajistíme dodávku prvotřídních technologických zařízení. Zabezpečíme profesionální montáž.


Zaručíme bezproblémovou realizaci. Zaštítíme servis bazénové. Rychlý a kvalitní whirlpool servis od každoročně školených techniků, kteří jsou vybavení špičkovou technikou. Naše firma nabízí výrobu nerezových bazénů pro vnější i vnitřní využití a také kompletní realizaci wellness a zakázkovou výrobu na klíč. V rámci služeb prodeje a instalace bazénů a jejich zastřešení nabízíme i jejich pravidelnou údržbu, zazimování nebo spouštění provozu bazénu po zimě. Jsme specialisté na čištění a servis bazénů, úpravu vody a další činnosti spojené s provozem bazénů.


Prodáváme a instalujeme bazénové komponenty za. Toužíte po vlastním bazénu nebo potřebujete jen rekonstruovat bazén stávající? Po zprovoznění Vašeho bazénu jsou Vám naši servisní technici nablízku a připraveni odstranit jakýkoliv Váš problém spojený s provozem. V jeho rámci Vám můžeme nabídnout jarní zprovoznění bazénu a. Nabízím komplexní pravidelné servisní služby vašeho bazénu, včetně zastřešení, odborného poradenství a prodeje veškerého bazénového příslušenství a.

Zaměřujeme se na montáž, servis a kompletaci bazénů a zastřešení. V rámci naší činnosti zajišťujeme kompletní servis a údržbu všech typů bazénů a bazénových zařízení. Samozřejmostí je i prodej veškerého příslušenství vč. Značkový servis Mountfield je dôležitou súčasťou našej komplexnej. Naša starostlivosť o bazény sa ich predajom nekončí.


REKONSTRUKCE BAZÉNŮ Odborné rekonstrukce a opravy bazénů. Poskytujeme servisní služby na nové i starší technologie. Odjarnění a zazimování bazénů, montáž nových a výměnu starých technologií, údržbu a servis. Naše firma poskytuje kromě záručního servisu bazénů i dlouhodobý pozáruční a také pravidelný smluvní bazénový servis a opravy všech typů bazénů.


Dále se postaráme o následný servis a poskytneme vám kvalifikované poradenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky