středa 5. dubna 2017

Telefon do vody

Vybrali jsme hlavní zástupce, se kterými se nemusíte bát nejenom do vany, ale třeba i do bazénu. Co dělat, když mobil spadl do vody ? Voda elektronice ublíží, ale škody můžete omezit. Telefon s IPposkytuje nejvyšší ochranu proti prachu a trvalému ponoření do vody. Návody Archiv Podobné Přeložit tuto stránku 18.


Každý používateľ mobilného telefónu mu venuje ako takú pozornosť.

Samozrejme venovaná pozornosť priamo úmerne stúpa s cenou. Zdravim vsechny, byl bych vdecny za jakoukoliv podobnou zkusenost vas vsech. Cca pred dny mi spadl telefon do kyble s vodou, prakticky hned jsem ho. Utopený telefon nemusí vždy znamenat nutnost koupit si nový a starý vyhodit. To by vodu naopak mohlo dostat ještě hlouběji do přístroje.


Pády mobilného telefónu sú každodennou realitou. Ak vám spadne mobil do vody, mali by sme okamžite zareagovať, telefón čo najrýchlejšie. Tak já se taky přidám :D Dnes mi taky spadl mobil do WC, asi sekundu sem na to čuměl a nechápal jak mohl sundat a pak ho bleskově vytáhl začal otírat a svítil. Ahoj vsichni mamprosbu nevim co delat vecer mi spadle mobil samsung star do sklenice ze stavou bylo.

Asi nebudete souhlasit, ale na otázku z titulku je poměrně jasná odpověď. Zapomeňte na něj, pokud jste do mobilu (či tabletu) pustili vodu . Pro jistotu dodáváTo, že telefon vodu snese, neznamená, že se mu. Jak postupovat, když se vám do mobilu dostane voda ? Podařilo se vám někdy skočit do bazénu s mobilem v kapse. Boli ste na pive s kamarátmi? Alebo ste len išli na záchod?


Zrazu sa váš mobil ocitol vo vode, a to ste sa ani nešli kúpať. Spadnul mi mobil Honor Lite do záchodu, ted nejde vypnout. Takže sestřenice měla pouze štěstí, že ji do telefonu nenateklo vody moc. Test naostro: Pozrite si, čo spraví voda vášmu mobilu. Jak zachránit mobil namočený do tekutiny nebo utopený ve vodě.


Postupy, které pomáhají ho znovu zprovoznit s minimem nákladů. Poznáš ten pocit keď ti telefón spadne do vody, prípadne do vody spadneš ty aj s telefónom vo vrecku? Preto ti dnes poradím čo v takomto prípade robiť s. Mobilní telefon, který ti spadne do vody nebo řádně promokne, není automaticky na vyhození.


Pomocí pár jednoduchých kroků ho lze zachránit. V době dronů, robotů a chytrých telefonů se jeví skoro jako pozůstatek prastaré.

Překvapil vás někde liják nebo jste plavali se zapomenutým telefonem v kapse? Nebo vám upadl do misky s vodou vašeho mazlíčka? Výkonný chytrý telefon do extrémních podmínek s konstrukcí splňující kritéria.


Co uděláte, když Vám telefon spadne do vody, nebo jak bývá nejčastěji - do záchodu? Flegmaticky telefon zahodíte a běžíte pro nový? Všechny tyto představy spojuje jen jeden činitel – voda. Pokud tedy namočený telefon zahrabete do rýže a necháte ho pár dní odležet, mohl. Určeno pro ochranu telefonu před namočením při vodních sportech. Občas sa stane, že ti mobil padne.


Ak padne na zem, tak si to odnesie maximálne displej, ktorý praskne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky