pátek 24. listopadu 2017

Elektro turnov

Každých dní nová letáková nabídka, nákup na splátky, odborný personál, doprava zboží zdarma. Vybrat si můžete z firem v. NOVĚ NÁS NAJDETE I NA FACEBOOK. Profesionální elektro nářadí značek MAFELL, MILWAUKEE, AIRCRAFT - kompresory, OUTDOORCHEF, FLEX a další - prodej, půjčovna, servis.


Nabízíme prodej domácích spotřebičů, mobilních telefonů, tabletů, nářadí pro dům i zahradu, potřeby pro domácnost.

Dále se zabývá projekcí a dodavatelstvím. RITR (Jičín) - Naše elektro se zaměřuje na prodej bílé a drobné. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa. Kalendář akcí - kultura, zábava, divadlo, koncerty, výstavy, slavnosti, filmy, kina a další akce v obci Pěnčín u. Finlandia Mácháč Doksy, Doksy so 1. Bezděz Bezděz, Bezděz Prodám Šicí stroj - PIKO mechanik, elektro - Turnov, Semily - Sbazar. Jmenuji se Jiří JOSEF,budu rá když mi budete říkat Jirko.

Jsem regionální manažer pro Liberecký a Královehradecky kraj a spolu se svým týmem hledám. Místo výkonu práce, Turnov. Směnnost, Třísměnný provoz. Letáky si budete moci nejen prohlédnout, ale v nich i vyhledávat. Mechanici a opraváři elektronických přístrojů.


Zaregistrujte seRegistrací získáte lepší. ELEKTRA K- IVO PRIADKA Masarykova 515. Elektro -Praga vydává nové číslo informačního bulletinu pro. ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO PRODEJNY PLANEO Elektro TURNOV.


Aktuální katalog firem v kategorii elektrické kabely Turnov. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Najděte dodavatele pro téma přípojka elektro.


Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Zajišťujeme splátkový prodej Home Credit a Cetelem. Zboží u nás zakoupené Vám zdarma dovezeme až do domu a odborně namontujeme!


Tato společnost již není uvedena na portálu Kompass. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte.

Milan Ječný - TUNA elektro. Kontaktní osoba, Jakub TOMEŠ. Turnov je další z měst, ve kterém můžete elektro obchod Planeo Elektro najít. V Turnově najdete Planeo Elektro pouze na jednom místě, jeho adresu naleznete. Vážení zákazníci, omlouváme se za dočasnou nedostupnost webových stránek.


Právě probíhá přechod na nový e-shopový systém. V případě jakýchkoli dotazů. Platný v těchto prodejnách PLANEO Elektro : Beroun, Plzeňská 4, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Zápy 301. Pracovní pozice Elektro údržbář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky