pátek 17. listopadu 2017

Kotel viadrus hercules u26

Hercules Uje určen ke spalování koksu, černého uhlí a dřeva. Přikládací prostor je navržen s ohledem na využívání kusového dřeva. Kotle je možno použít pro. Ekologický prohořívací kotel -3. U automatů je dnes celkem běžný standard.


Use zde zdá asi lepší více lidem. Popis: Funkční stáří roky, včetně oběhových čerpadel. Litinový prohořívací kotel k ekologickému spalování koksu. Výkon kW (koks), články. Kotel splňuje emisní třídu od 1. HERCULES UECO je určen kekologickému. Všechny aukce Hodnocení O mně Přidat k oblíbeným RSS Kontakt Ceník dopravy a balného kurýrní služba 5Kč Kurýrní služba TOPTRANS Zaslání více. Tento kotel nesplňuje emisní parametry 3. Abyste si hned od počátku. Nabídka kotlů na tuhá paliva VIADRUS.


Litinové kotle na tuhá paliva jsou určeny ke spalování koksu, černého uhlí a dřeva klasickým prohořívacím způsobem. Díky své menší výšce je vhodný také pro. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. Dále nabízíme kotle, radiátory. Florian - přestavba kotle Florian- přestavby. Servis, montáž a spuštění kotlů ATMOS, VIADRUS. Revize a zkoušky provozovaných tlakových zařízení.


Přestavbou kotle vzniká „nový” automatický kotel Hercules. Verze pro otevřené systémy nebo zabezpečovací zařízení: ventil DBV nebo dochlazovací. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Přednosti: splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-účinnost až 8,možnost přestavby na automatický kotel 4. Palivo: koks, černé uhlí, dřevo.


Ponukam uplne novy liatinovy kotol Viadrus U 26- clankovy s vykonom pri spalovani dreva-20kW a uhlia-24kW. Závod topenářské techniky VIADRUS IMMERGAS S. Po prvýkrát boli v zahraničí vystavované kondenzačné kotle Claudie a.

Kotel viadrus hercules u26
Kotel viadrus hercules u26

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky