středa 22. listopadu 2017

Regulátor teploty kotle

Regulace teploty vytápěných prostor spočívala v udržování teploty výstupní vody z kotle, jejíž hodnota byla obsluhou kotle ručně nastavena. Proč musím mít ke kotli termostat, když funguje i bez něj a teplotu v místnostech. Ekvitermní regulace proto zařídí, aby se voda v kotli roztápěla. Pokojové termostaty patří do kategorie nejjednodušších regulátorů. V zásadě při natápění na požadovanou teplotu topí kotel na nastavenou výstupní teplotu a. Termostatické ventily od firmy Regulus, fungují jen na základě teploty otopné vody bez vnějšího pohonu, slouží jako jednoduchý a spolehlivý způsob ochrany a.

EUROSTER 11W je moderní mikroprocesorový regulátor pro řízení systémů s kotlem na tuhá paliva. Přístroj sleduje teplotu vody kotle a přizpůsobuje sílu. V případě zapojení regulace ACD s pokojovými jednotkami SDW nebo SDW 2 regulace optimalizuje teplotu otopné vody ( křivky ) do topného systému. Regulace teploty měří a srovnává skutečnou teplotu v místnosti s požadovanou teplotou a podle potřeby ohlašuje řídicí jednotce v plynovém kotli, zda je nutno. V dnešní době je možností regulace teploty v domácnostech rozhodně více. Teplota vody se mění s výkonem kotle, který reaguje na teplotu v určité referenční. Regulátor je vybaven inovovaným inteligentním řídicím systémem.


Tento systém spočívá v automatickém přizpůsobení výkonu kotle aktuálním provozním.

Cílem tohoto příspěvku je popis návrhu a řešení regulátoru pro plynový kotel. V praxi slouží popsaný regulátor pro řízení vytápění bytových. Junkers s elektronikou Bosch Heatronic. Ovládání je velice jednoduché, podobá se menu v mobilních.


Prostorový modulační termostat umožňuje přesné snímání teploty v prostoru. Tyto informace zasílá v každém okamžiku do řídicí regulace. Inzeráty regulátor teploty v kategorii Kotle, kamna, krby, topení a příslušenství na Sbazar.


Z ucelené nabídky prostorových regulátorů společnosti Siemens, si můžete. Pokyny k obsluze regulátoru. P– teplota ochrany kotle (funkce pracuje pouze se servomotorem).


P– teplá užitková voda – doplňková teplota kotle. V opačném případě pak regulátor při nižších venkovních teplotách nastavil. Váš cit pro snižování teploty na výstupu z kondenzačního kotle je. Je určen pro topné systémy s kotlem na pevná paliva, např. U kotle se sledují hodnoty teploty spalin 0-4°C a teplota výstupní.


Požadovaná teplota okruhů UV i kotle je možno řídit na základě venkovního čidla (ekvitermní režim). V regulátoru je naprogramována funkce. MTRje regulator primárního okruhu, dvouokruhový ekvitermní regulátor PID a.

Nastavení zadané teploty kotle. Alarm - Poškozené čidlo teploty kotle. Může být použít k ovládání plynových nebo olejových kotlů, oběhových čerpadel.


Možnost nastavení PI regulace, která zaručuje nárust teploty a její následné. Mikroprocesorová regulace teploty EKOSTER pro kotle je určena k řízení množství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky