středa 22. listopadu 2017

Havárie plynu

Pokud bude unikat plyn z některého z vašich domácích spotřebičů, vypněte přívod plynu k tomuto spotřebiči, který by u něj měl být (např. páčka za sporákem). Při ohlášení úniku plynu uveďte: jméno a příjmení volajícího, jeho adresu a tel. Jakákoliv havárie plynovodního potrubí a rozvodů plynu v různých objektech vyžaduje. Neváhejte ani okamžik a VOLEJTE naši NONSTOP LINKU.


Dnes v odpoledních hodinách (2. v 1h) došlo při opravách nahlášeného úniku plynu v ulici Komenského k. Opravy plynového potrubí budou i dnes komplikovat dopravu v Chrudimi.

V Tovární ulici, nedaleko supermarketu Lidl, včera technici odhalili únik zemního plynu. Hasiči kvůli úniku plynu v centru Prahy evakuovali ve čtvrtek večer pět set obyvatel domů v Masné ulici na Starém Městě. Kvůli úniku plynu v centru Prahy evakuovali ve čtvrtek v podvečer hasiči. Za rozsáhlým únikem plynu v Praze stála podle plynařů zřejmě prasklá součást potrubí. Hasiči s pracovníky plynáren nepřetržitě monitorovali koncentrace plynu.


Havárií se nyní zabývá policie. Hasiči i policisté zasahovali ve čtvrtek večer na křižovatce ulic Masná a Rybná v centru Prahy u masivního úniku plynu ve výkopu. Práce na odstranění havárie začaly ráno pod úplnou uzavírkou výjezdu z Purkyňovy ulice na.

Ak zacítite plyn, ihneď zavolajte! Pohotovostná služba SPP - distribúcia je zabezpečovaná nepretržite hodín denne. Prasklé potrubí, rozvody vytápění, kohouty, plynové kotle nebo topná tělesa. Poruchová služba topení a vytápění nonstop pro havárie tepla, topení a vytápění. Opatření obecné povahy – stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích - havárie plynu na sídl. Včera došlo k havárii na plynovodním řadu na třech místech v k. Klánovice - Čmelická, poblíž čp.


Plánované odstávky plynu PPD Informace o haváriích a výpadcích dodávek plynu, průběhu odstranění poruch a obnovení dodávek plynu – Tel. Prosíme občany, aby z důvodu havárie plynu do odvolání nepouštěli plynové spotřebiče. Podrobnosti: Zveřejněno: 30.


Důvodem je nehoda externí firmy, která nabourala. Třicítku obyvatel Červeného Hrádku vyhnala z teplých postelí do mrazu havárie plynu. Nebezpečí už pominulo, havárie je odstraněna. Plynaři zajistí opravu havárie plyn, servis plynových kotlů, opravy a revize plynových spotřebičů. Divadelní ulici není možné komunikací projet. Uzavřená bude minimálně do začátku září.


Vzpomínkou na výbuch plynu. NONSTOP provedení havarijního zásahu - opravy vody, odpadu, topení, plynu, elektro.

Prasklá voda, teče odpa hoří zásuvka, netopí radiátor, únik plynu. Z důvodu havárie plynu je v termínu od 19. Rybník, že havárie plynovodu na Rybníku je v této chvíli odstraněna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky