čtvrtek 23. listopadu 2017

Slokov 27

Novinky v konstrukci kotlů SL-3. Vnitřní plášť kotle je vyráběn z plechu tloušťky 5mm. Nová technologie výroby lamel umožnila odstranění výztuh v prostoru. W účinnost kotle spotřeba paliva při. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. V letošním roce začal výrobní závod Slokov vyrábět nové kotle s emisní třídou 4.

Jestli je to variant sl slokov, tak jå měl jeho výrobnī číslo napsaný fixou na štítku, který byl na levém boku když sojíte čelem ke kotli. Olomouc - Partizánske, 32:1 B. Bystrica - Písek, 45:- kont. Hradec - Zlín, 30:2 Šaľa - Slavia, 24:20.


Michalovce - Trenčín, 28:, Bratislava - Veselí, 28. Průměr kouřovodu je vždy 1mm. Kotel je svařen z ocelových plechů.


Zaručené palivo pro dosažení maximálního. Slokov,3rošt Téměř LET Tradice A Zkušeností NA TRHU JE TU PRO VÁS.

Vetim e-shop - chytré řešení. W energetická třída C palivo: hnědé uhlí hmotnost: 2kg. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. Prohlašuje, že proškolil níže uvedenou odborně způsobilou osobu v. Obchodní společnost Slokov,a. Kód výrobce: VARIANT SL 27KW. Dodací lhůta: není k dispozici. Variant SL 18 SL 23 SL 27D, SL 34 SL 39D.


Ocelový kotel Slokov Variant. Vyrábíme a prodáváme kotle na tuhá paliva i na hnědé uhlí o výkonech, 3 40kW a dřevo o výkonech 1 a 35kW. Parametry kotle: výkon kotle: kW příruba topné vody: DN DN příruba vratné vody: DN. Kotle jsou vhodné pro rodinné. Slokov rošt pro kotle na tuhá paliva SL,3 40.


Popis prací: Technik na kontrolu kotle. Vstupní a výstupní příruba na kotli mají stejný tvar a stejnou polohu jako příruby u kotlů SLa SL(kotle na uhlí od firmy SLOKOV ). Koupim kotel Slokov Variant 2 27sl nebo33kw verzi D nebo Sl. Předmět: Dotaz ke zboží: VARIANT - rošt ke kotli SL SLOKOV.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů. OPLÁŠ KOTEL TUHÁ PALIVA ET!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky