pondělí 20. listopadu 2017

Nordica fulvia

Bytelná dvouplášťová kamna mají vnitřní korpus z pozinkované oceli. Tato ochrana zcela vylučuje reznutí a řadí je v tomto směru mezi nezničitelné Uvnitř jsou. Na jejich vzhledu je znát italská vášeň a cit pro design. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost. Litinová dvouplášťová krbová kamna s kachlovým nebo kamenným obkladem. Výkon 6kW, vytápěcí schopnost 120m průměr kouřovodu 120mm, váha 1až.

Třízónové spalování paliva. Vnitřní část kamen z litiny - první plášť. Wood burning stove with majolica or natural stone covering. Krbové kachle FULVIA - sú vhodné na chaty, chalupy, do nových i nízkoenergetických domov, kde sa uplatňuje malé sálanie tepla. Oblíbená malá kachlová kamna s litinovým topeništěm umožňují rychlé vytápění malých místností.


NORDICA FULVIA s troubou Trouba umožňuje využít tepla na pečení a ohřívání pokrmů. Kamna jsou vhodná na chaty, chalupy, do nových i nízkoenergetických domů, kde se uplatňuje malé sálání. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny.

Text a obrázky jsou chráněny autorským právem. Nová generace konstrukce kamen. Při pohledu na obrázky je zřejmé, že se jedná o pěkná malá kamna klasické koncepce se dvěma dvířky.


Prosklená jsou pro krbový pohled a přikládání, druhá. Presklenné dvierka sú pre krbový pohľad a prikladanie, druhá pre vyberanie popola z popolníka. Vnější kachlový obklad - druhý plášť.


Leveres i Bordeaux, Pergamena og Petra. No, Inset or Free Standing: Free Standing, Fuel: Wood Only, Heat Output: Kw. In Bordeaux, Pergament und Naturstein verfügbar. Description Files Comments.


Fulvia Petra har et rustikk design med. Innerhalb Deutschlands versandkostenfreie Lieferung. Trova nordica fulvia al prezzo più basso su Trovaprezzi. Nordica FULVIA krbová kamna přírodní kámen mastek. Kachle popredného talianskeho výrobcu Nordica.


Produkty tejto značky sa vyznačujú vysokou kvalitou prevedenia a vyn. Moc grzewcza: kW Ogrzewana kubatura: 1m3. Bay Kleinanzeigen - Kostenlos.

Free delivery on eligible orders of £or more. Check the external air intake, by cleaning it, at least once a year. The stack must be regularly swept by.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky