středa 29. listopadu 2017

Podlahový termostat

Podlahový termostat, termostat s podlahovou sondou. Dodáváno s podlahovým čidlem (kabelm). Pokojové nástěnné termostaty. Analogový elektronický podlahový termostat.


Termostat - digitální pokojový a podlahový.

Hledáte podlahovy termostat ? Tyto termostaty mají analogové ovládání a každý má jiné teplotní rozsahy a použití. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. C, - funkce dočasná změna teploty v rozsahu n10. V tomto případě je nutné dbát pokynů výrobce pro uložení. C s vestavěným (interním) senzorem. Přístroj termostatu pro podlahové vytápění s týdenními spínacími hodinami.

ATF-Analog Thermo FLOOR: podlahový. Ovládací jednotka (nutno použít spínací přístroj). Volitelná funkce prostorového, podlahového nebo kombinovaného termostatu. Nastavitelné teploty: °C až. RTF-7podlahový termostat s týdenním r. Tieto termostaty majú digitálne ovládanie a každý má iné teplotné rozsahy a použitie. Manuální termostat - Ereka.


Dobrý den, prodám podlahový termostat s otočným kolečkem. Inteligentní termostat s podsvíceným displejem v designu spínačů VENUS, s více funkcemi. DEVIIink FT – podlahový termostat se snímačem pro regulaci elektrického podlahového vytápění. Vnitřní rámeček pro podlahový termostat.


Retro termostat pro regulaci teploty podlahového topení GARBY COLONIAL s podlahovým snímačem - sondou. Rohož topná, trubice podlahového čidla, senzor, délka, ohebná, termostat . Otázka na umístění teplotního čidla pro termostat podlahového vytápění. Chtěl bych použít termostat Unica, který má čidlo umístěné v podlaze. Céliane termostat vhodný jak pro elektrické, tak i plynové topné systémy.

Séria (domáca technika), Honeywell evohome. Typ prevádzky, Elektronický. Komplet - termostat DTF, biely rámček Elegant, tepl.


Je-li termostat použit k regulaci podlahového vytápění, je nutno dodržet. Programovatelný termostat podlahového vytápění OJ Microline. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup. Regulace elektrického nebo vodního podlahového vytápění zajistí úsporu energie a komfortní ovládání v každé místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky