úterý 28. listopadu 2017

Regulace hoření krbu

Největší nabídka krbových kamen, krbových vložek, krbů, detailně poradíme se stavbou krbu. Regulace hoření RP-0 klapka 1mm na dálkové ovládání. Automatická regulace hoření Reg0je řízena elektronickou řídící jednotkou. Optimální regulací hoření zajistíme vyrovnaný tepelný výkon krbu, snížíme potřebu přikládání a také snížíme produkci spalin a škodlivin.


U krbu s elektronickou regulací pak dochází k optimálnímu hoření, odpadá nutnost regulace páčkami na krbu a dochází k razantní úspoře paliva.

Rozpalte sezónu s krbovým grilem! Od letošního roku spouštíme výrobu krbových grilů GRATE. Krbový gril GRATE je určen pro venkovní. Díky automatické regulaci hoření se snižují náklady v desítkách procent. Automatickou regulaci je možné použít do všech typů krbů, krbových kamen a topenišť. Při topení v kamnech a krbu stejně jako u jiných druhů topidel je možné v. Při spalování uhlí je potřeba trochu jiný způsob regulace, protože hoření uhlí probíhá.


Přemýšlíte o novém krbu nebo krbových kamínkách?

Slyšeli jste o automatické regulaci hoření a zajímá vás, co poskytuje? Díky plynulé regulace je hoření čisté, optimální a prodlužuje proces hoření. Je jedno, zda se jedná o kachlová kamna s komínovými tahy nebo o moderní krb. Jedná se o elektronické zařízení. Přiřazení automatické regulace Romotop DIRECT ke krbovým vložkám Romotop.


Současně zabezpečuje rovnoměrnější a. Návod a popis ovládání regulace hoření krbu a kamen. Regulátor ovládá klapku přívodu vzduchu do ohniště. Podstatou regulace airKOM 2je automatická regulace přívodu vzduchu k ohništi krbu.


Tím dochází k nastavení optimálního spalovacího procesu. Titanium design) je určena k optimalizaci procesu spalování v krbu . Pouze pro teplovzdušné krby! Společnost FireControls přinesla již různých modelů automatické regulace hoření pro krby a kachlová kamna. Od nejjednoduššího ovládání hoření v krbech a. PLUM ECOKOM 2AKU regulátor pro automatickou regulaci hoření bílá PLUM 005.


Pro uživatele, který vyrůstal vedle krbu či kamen, je topení přirozené. Zabýváme se stavbou krbů a kamen.

Kompletní stavba krbů na klíč - zaměření, 3D vizualizace, stavba, topná zkouška. Poradíme a navrhneme optimální řešení. Hoření v teplovodním krbu regulujeme přivíráním přívodu spalovacího vzduchu. Vzduch je možné regulovat dvěma způsoby.


První možností je ruční regulace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky