pátek 17. listopadu 2017

Pelety 8mm

Pytel kg, 8Kč s DPH. Dřevěné pelety ENplus Ajsou granule o průměru 8mm. Paliva - pelety 8mm, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Surovina: Čisté suché hoblovačky z bukových hoblin.


Jsou to dřevěné pelety bez kůry a jiných příměsí vyráběné z čistých pilin.

Dodávají se nejčastěji o průměru mm, okrajově také o průměru mm. Krmné pelety sestavené pro sportovní rybolov a hospoda. Amurové pelety mm - kg, jsou produktem čistě rostlinného původu, což je řadí mezi velmi úspěšná vnadidla pro lov amurů. Doba rozpadu závisí dle teploty, proudění vody a pohybuje se mezi 15min - 30min. Vás bude stát pouhých 29Kč!


Pelety bukové 8mm, balení kg. Bezplatná inzercia, pelety 8mm predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Feederové pelety mm, 1g. Zcela nový produkt, jedná se o silně dipované pelety s dírou.


Průměr mm, balení 1g, čtyři atraktivní příchutě ! Baleno v praktickém sáčku se zipem, pelety tak zůstávají stále jako čerstvé ! Příchuť Švestka je skvěla po všechna. Výrobce - Edison Giocattoli, Itálie. Navštivte e-shop ŠIKLANDu, největšího. Balení: kg PE sáček, kg papír. Ke každému druhu boilie řady. Nabízíme v průměrech 8mm, 20mm a 17mm chytací se středovým otvorem.


Velmi rychle jste si také oblíbili naše skvělé Gangster pelety, které se dají použít jako návnada i jako nástraha s rychlým účinkem. Velmi oblíbené peletky dostupné ve příchutích. Jedná se o silně dipované pelety s dírou o průměru 8mm.


Na pelety skvěle reagují všechny kaprovité.

Neuvěřítelna cena na Nabízíme k prodeji pelety 8mm s ječmenem a pšeničné slámy jako podestýlky pro koně a drobu. Hotový nástavec pro použití na chytání s peletami a Pop-up. Jednoduše sestavu navlečete na háček a zajistíte pomocí Hook stopperu. Rostlinné pelety k lovu amurů čistě rostlinného původu. S výtažky z rákosu, řas a ovoce.


Lze použít jako krmné pelety, nebo nastražujeme na pod. Nejúčinnější pelety určené k vnadění a chytání. Nová série pelet s extrémně rychlým účinkem. Zahájení rozpadu prakticky okamžité a ke kompletnímu rozpadu dochází v závislosti na teplotě vody a použitém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky