úterý 21. listopadu 2017

Elektromagnetický ventil na vzduch

Elektromagnetické ventily, Pneumatické ventily, Ventily příslušenství. Ventily, které jsou schopny pracovat od tlaku bar. Použití ventilu je pro vodu, vzduch a neutrální plyny a minerální oleje.


Tělo ventilu je vyrobeno z mosazi, vnitřní. Pracovní tlak u plynu ( vzduch ) - barů, u vody nebo oleje - barů. Přístroj regulační přístroj - stabilizátor filtr čidlo tlaku elektromagnetický ventil jednostupňový elektromagnetický ventil.

Použitie ventilu je pre vzduch, vodu a plyn. Vhodné pre samotiažne sústavy a samospád. Telo ventilu je vyrobené z mosadze. ELEKTROMAGNETICKÝ VENTIL VZDUCHOVÉHO PÉROVÁNÍ SE VZDUCH. V této rubrice najdete solenoidové elektromagnetické ventily TORK pro ovládání vzduchu,vody,páry a oleje v provedení bez napětí uzavřen nebo otevřen.


Výrobcem ventilů je renomovaná společnost MM International s třicetiletou výrobní tradicí. Sedlové elektromagnetické ventily na vodu, vzduch. IP6 prostor pružiny elektromagnetického ventilu je chráněn. Média: Voda, vzduch, lehké oleje.

Elektomagnetický ventil trojcestný priamoovládaný 3VE1. M, 3VE2M Médiuvoda, vzduch, neagresívne média Svetlosť DN(mm) :a a 2. Jsou určeny k ovládání průtoku vzduchu, vodních roztoků příp. Naše společnost nabízí různé varianty a velikosti, např.


PEVEKO - výrobce elektromagnetických ventilů a regulační techniky. Spínací funkce: v klidovém stavu zavřený. Směr průtoku: pevně stanovený. Ventily SYJ jsou inovativní kombinací výkonu a úspory místa. Ať už se jedná o montáž na poddesky či samostatně na desku, zaručují tyto ventily úsporu místa.


NC, elektromagnetický ventil dvoucestný mosazný nuceně. Ventily jsou zařízení, která slouží k ovládání stlačeného vzduchu. Spojky na vzduch (kapaliny) ▻AIGNEP ▻Ovládací ventily. Základní deska (lišta) z hliníku je určena pro elektromagnetické ventily (solenoidy). Solenoidový ventil pro např. Přepínací funkce: běžně zavřeno, běžně otevřeno.


Třícestný elektromagnetický ventil, přímo ovládaný, normálně zavřený. Nepřímý membránový elektromagnetický ventil. Nepřímo řízené solenoidové ventily jsou určeny k dvoupolohovému řízení průtoku vody, vzduchu, případně.


Tato příručka popisuje pouze mosazné elektromagnetické ventily.

Elektrický kovový talířový ventil určený pro odvod (přívod) vzduchu, s nastavitelným středovým elementem pro regulaci průtoku. Prezri si u nás elektromagneticky ventil 12v a porovnaj ceny v 10. Ventilem lze ovládat jak vzduch tak i vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky