úterý 16. ledna 2018

Atmos 20 kw

ATMOS C 18S kotel 20kW na uhlí Doprava zdarma v obchodě BomaMilevsko. Zplynovací kotel na uhlí v kombinaci s hořákem na pelety. Kotel s ventilátorem pro ekologické topení dřevem.


Typ kotle, výkon kW, účinnost, třída kotle, délka polen mm. Pro další úsporu paliva (až ) a správnou funkci nabíjení vyrovnávací nádrže. Atmos DC-1(kW ) Atmos DC- GS (15- kW ).

STATIONARY SCREW COMPRESSORS ALBERT. Albert range is specially developed for. Novinkou v produkci firmy ATMOS jsou kompaktní automatické kotle D15PX a D20PX pro spalování. ATMOS DC18SP, kW na drevo a pelety empty. Výkon kotle D20PX na pelety - kW. Velký zásobník paliva (dlouhá doba hoření).


Trubkový výměník, účinnost dle typu až - primární i sekundární vzduch je předehříván na vysokou teplotu. Ekologické zplynovací kotle na dřevo. W účinnost: až palivo: dřevní pelety třída kotle: 5.

Název výrobku, ATMOS - kotel na zplynování dřeva DC18S. W pyrolytický (zplynovací) kotel palivo: dřevo, uhlí hmotnost: 2kg. Prodám kotel na tuhá paliva atmos C18S r. Rozsah výkonu ( kW ), , - 2 - 3 - 4 - 48. The boilers ATMOS Generator DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS and DC 40GS. W, objem násypky l, cena bez DPH.


Livrare prompta in toata tara. Kotle na zplyňování dřeva a uhlí. Typ paliva, Dřevo, Hnědé uhlí, Dřevěné pelety. Inzerát Kotel ATMOS Kombi C20S, kW,TOP STAV!


Součástí je: regulátor tahu, ocelový kouřovo. W objem násypky třída cena bez DPH cena s DPH. Otázka - rozhoduju se mezi Verner V25 Verner VN25D (nerez) a Atmos. Vytápěný dům ztráty taky téměř 20KW ztrát a vytopím ho bez nejmenších problémů. ATMOS katilas sudarytas iš dviejų, viena ant kitos išsidėsčiusių kamerų.


Viršutinė naudojama kaip rezervuaras kurui, o apatinėje kameroje vyksta iš malkų. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového. Wood gasification boiler Atmos, Model Combi C S, Heat output 20kW, Electro.

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. ATMOS Holzvergaser - GS Serie Die Holzvergaser der ATMOS GS-Serie als preiswerte alternative zum ATMOS GSE. Kotel je s odtahovým ventilátorem, celokeramickým topeništěm, chladícím výměníkem proti přetopení a. Jmenovitý výkon kW (JV):, až kW. Egyedi ár - minőség garancia, országos házhoz szállítás. Kazán Kereső webáruház - Dinformáció.


Všechny kotle ATMOS musí být zapojeny s Laddomatem 2 22.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky