pondělí 29. ledna 2018

Nádrž na vodu 500 l

FlexTank je vyroben z velmi. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Nádrž na vodu ECOTANK 5l je ideálna k uchovaniu dažďovej vody. Vypúšťací ventil zabezpečí pohodlné odčerpanie vody do krhly či vedra. IBC komplety s klecí i samostatné nádrže.


IBC vana 500L vyplachovaná empty.

Detailní popis Nádoba na vodu 5L. Nádrže na dešťovou vodu, sud na dešťovou vodu, nádoba na dešťovou vodu. Plastová nádrž na vodu Rhin písková, 3L. Zahradní zásobník na dešťovou vodu 5l.


Vypouštěcí ventil zajistí pohodlné odčerpání vody do konve či vědra. Barel na vodu s víkem a vypouštěcím ventilem 5litrů. Ideální pro sběr dešťové vody z okapu, k nádobě je možné dokoupit víko.


Sudy na dešťovou vodu : do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na.

Sud na dešťovou vodu kulatý s výpustným kohoutem 2l. Nádrže jsou určené pro uložení do země ke sběru dešťové vody a její následné využití v domácnosti a na zahradě. Nádrž má hlavní čistící otvor, další otvory pro. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastovou nádrž.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Horizontálna nádrž má ploché dno a je určeá na transport a zber vody. Nie je určená na zakopanie. Nádrž vydrží aj extrémne vonkajšie podmienky. Skládací nádrž na vodu s kapacitou 500L je ideální pro skladování dešťové vody pro pozdější použití. Můžete použít vodu na mytí vašeho auta, motorky. Válcová přepravní nádrž na pitnou vodu 5l.


Polyetylenové nádrže vhodné pro přepravu a skladování pitné vody při atmosférickém tlaku. Dešťová nádrž na vodu ve středomořském stylu. Velký objem s malými nároky na prostor. Jednoduchá montáž výpustního kohoutu nebo průhledné hadice s. Objem 5l, pro pitnou a dešťovou vodu, instalace na podlahu. Již nemusíte řešit starosti ohledně přepravy velkých rozměrných nádrží na vodu.


Napájení, septik, fekál, tlaková nádoba, kompresor, nadrž na vodu, septik, jímka, bojler, a jiné využití!

ELEZNÁ OCELOVÁ NÁDRŽ staršího provedení v. Materiál, ze kterého jsou nádrže na užitkov. Sud nádoba na dešťovou vodu 500l PH. Montáž i demontáž trvá jen pár minut a nepotřebujete žádné nástroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky