čtvrtek 18. ledna 2018

Bojler dražice 125 l

Máte vybrané filtry: bojler drazice 1l. Elektrické akumulační ohřívače, určené pro zavěšení na zeď, o objemech 80–1litrů. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po. S ohřívačem vody Dražice ( 1l ) budete mít dostatečné zásoby teplé vody. Lety osvědčenou metodou je bojler.


Elektrické závěsné ohřívače vody - bojlery Dražice, akumulační, průtokové.

Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody především. Zásobníkový ohřívač vody válcového tvaru o objemu 1l pro svislou montáž. Záruční doba: smaltovaná nádobalet, ostatní části bojleru roky. Vysvětlení zkratek použitých v názvech ohřívačů a bojlerů značky Dražice. Dám na něj záruku roku ode dne prodeje.


Víko panelu je náhradní díl ohřívače vody, bojleru Dražice 125l, starý typ. Hledáte sortiment Ohřívač elektrický? Zajímá vás Ohřívač elektrický zásobníkový nebo obecně Ohřívač elektrický do vaší koupelny?


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany.

Dražice OKC 1dvířka panelu bojler Dražice, ohřívač vody. Akumulační bojlery vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80–2litrů a pevně. Ohrievač je určený na akumulačný ohrev vody elektrickou energiou.


Doba ohřevu elektrickou energií z °C na °C : hod. Družstevní závody Dražice – strojírna s. Elektrický akumulační ohřívač pro postavení na zem o objemech 1litrů. DRAŽICE OKHE 1- elektrický bojler hranatý.


Kryt elektroinstalace, spodní víko bojleru Dražice plastový oválný Kryt s knoflíkem. OKCE 5 OKCE 8 OKCE 10 OKCE 1, OKCE 16 OKCE 200. Všechny aukce Hodnocení O mně Přidat k oblíbeným RSS Kontakt Ceník dopravy a balného kurýrní služba 5Kč kurýrní služba s dobírkou 6Kč Kurýrní. Pracovní poloha- vodorovná. Zkoušíme pro vás chytrý bojler a zaměříme se na to, jak se liší od toho. Bojlery DZ Dražice - príslušenstvo.


Jde o řadu Smart vyráběnou v objemech 8 10 1a 1litrů vždy. Domů náhradní díly - dz dražice. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Termostaty a tepelné pojistky bojlerů Dražice, Tatramat, Mirava, Hlavačka a Čech a dalších.


Kombinované bojlery Dražice.

Náhradní díl do bojleru TATRAMAT. Provozni poloha VERTIKÁLNÍ Celkový objem 1l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky